7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 81 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma - popis produktu

Pleťová maska 7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma:Kvalitní produkty jsou nezbytné pro udržení zdraví a krásy vaší pleti. Zajistěte jí výjimečnou péči prostřednictvím kvalitní pleťové masky na obličej 7th Heaven. Ženy jistě ocení její inovativní složení a osvěžující vůni. Bezchybně působí na pleť, která je citlivá. Pokožku intenzivně vyživuje a dodává jí zdravý a svěží vzhled. Textilní maska na pleť 7th Heaven se vyznačuje příjemnou konzistencí a nanést ji zvládne úplně každý. Maska s výjimečnými účinky aktivních látek okamžitě oživí vaši pokožku a dodá jí zdravý a mladší vzhled. Výsledek vás rozhodně nadchne! Zásadní vlastnosti pleťové masky 7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma Pleťová maska na obličej 7th Heaven ošetří vaši pokožku jako v salónu Použitelná pro ženy Textilní maska na pleť je snadná k nanesení a její struktura je příjemná na dotyk Účinek na pleť: hydratační a regenerační Nejlépe se projeví na pleti, která je citlivá Rozhodně vám udělá radost, že je produkt bez parabenů Nese označení: vegan Objem pleťové masky 7th Heaven je 10 ml, její hmotnost odpovídá 10 g Oslnivé výsledky s pleťovou maskou 7th Heaven Dbejte o pravidelnou aplikaci pleťové masky a budete překvapeni úžasnými výsledky, kterých můžete dosáhnout. Hydratační pleťová maska 7th Heaven napomáhá udržovat optimální vlhkost pokožky a zabraňuje jejímu vysušování. Regenerační schopnost podporuje rychlejší hojení pokožky a zajistí její obnovu. Dejte své pleti to, co si zaslouží Pleťová maska 7th Heaven se stane neodmyslitelnou součástí vaší kosmetické rutiny. Nese si označení vegan, což znamená, že je vyrobena ze složek čistě rostlinného původu. Maska je bez parabenů, což znamená, že se vaše pleť nebude muset potýkat s chemickými konzervačními látkami.

Produkt 7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové masky od značky 7th Heaven, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma - parametry produktu

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma - historie ceny a dostupnosti

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma - další zajímavé produkty

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Kurkuma - jak nakoupit nejvýhodnější?