7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen

7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen

7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 63 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen - popis produktu

Pleťová maska 7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen:Svou pleť byste rozhodně neměli zanedbávat. Dopřejte jí dokonalou péči s pleťovou maskou na obličej 7th Heaven. Její složení i parfemace ji činí vhodnou pro ženy. Nejlépe bude fungovat na pleti, která je citlivá. Pokožce poskytuje intenzivní péči a zářivý vzhled. Slupovací maska na pleť 7th Heaven se vyznačuje příjemnou konzistencí a nanést ji zvládne úplně každý. Maska s výjimečnými účinky aktivních látek okamžitě oživí vaši pokožku a dodá jí zdravý a mladší vzhled. Budete ohromeni konečným výsledkem! Klíčové vlastnosti pleťové masky 7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen Pleťová maska na obličej 7th Heaven se o vaši pokožku postará na jedničku Bude vyhovovat ženám Slupovací maska na pleť vás zaujme svou konzistencí a snadností aplikace Účinek masky: regenerační, čištění a proti černým tečkám Bude sedět pleti, která je citlivá Nese označení: vegan Objem pleťové masky 7th Heaven činí 10 ml, její hmotnost odpovídá 10 g Mimořádné účinky pleťové masky 7th Heaven Umožněte své pleti pravidelnou aplikaci pleťové masky a budete nadšeni z vynikajících výsledků. Pleťová maska 7th Heaven se stará o potřeby vaší pleti a dodává jí pořádnou porci aktivních složek. Jistě oceníte regenerační vlastnosti, které obnoví poškozenou pokožku a zlepší její strukturu. Zahrnuje pečlivé hloubkové čištění, které zajišťuje odstranění veškerých nečistot. Tato pleťová maska nabízí redukci černých teček, což vede k jasnější a zdravější pleti. Dopřejte své pleti výjimečný zážitek Pleťová maska 7th Heaven přinese vaší pokožce ty nejlepší výsledky. Maska neobsahuje žádné živočišné složky, nese si tedy označení vegan.

Produkt 7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen patří do skupiny produktů Pleťové masky od značky 7th Heaven, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen - parametry produktu

7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen - historie ceny a dostupnosti

7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen - další zajímavé produkty

7th Heaven Stardust slupovací maska růžová guava-kosmický křemen - jak nakoupit nejvýhodnější?