7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá

7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá

7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 63 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá - popis produktu

Pleťová maska 7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá:Vaše pleť vyžaduje pouze prvotřídní produkty. Nabídněte jí prvotřídní péči pomocí vysoce kvalitní pleťové masky na obličej 7th Heaven. Její složení i parfemace ji činí vhodnou pro ženy. Přináší vynikající výsledky na pleti, která je citlivá. Pokožku intenzivně vyživuje a dodává jí zdravý a svěží vzhled. Slupovací maska na pleť 7th Heaven vás potěší snadnou aplikací a příjemnou konzistencí. Maska s mimořádnými účinky aktivních látek vám poskytne zářivý a zdravý vzhled pokožky i mladistvý vzhled. Výsledek vás rozhodně nadchne! Zásadní přednosti pleťové masky 7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá Pleťová maska na obličej 7th Heaven ošetří vaši pokožku jako v salónu Svým složením je přizpůsobena ženám Slupovací maska na pleť je jednoduchá na použití a její konzistence je příjemná Účinek masky: vyživující a regenerační Nejlépe se osvědčí u pleti, která je citlivá Má označení: vegan Objem pleťové masky 7th Heaven je 10 ml, její hmotnost dosahuje 10 g Dokonalé účinky pleťové masky 7th Heaven Je důležité pečovat o svou pleť a pravidelně používat pleťovou masku, abyste mohli pocítit úžasné výsledky. Pleťová maska 7th Heaven se stará o potřeby vaší pleti a dodává jí pořádnou porci aktivních složek. Je bohatá na živiny, vitamíny a antioxidanty, které přispívají k posílení ochranných schopností pokožky proti vnějším agresorům. Zvládá rychleji hojit a obnovovat pokožku, což je prospěšné při akné a jiných kožních nedostatcích. Dopřejte své pleti výjimečný zážitek Pleťová maska 7th Heaven přinese vaší pokožce ty nejlepší výsledky. Nese si označení vegan, což znamená, že je vyrobena ze složek čistě rostlinného původu.

Produkt 7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové masky od značky 7th Heaven, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá - parametry produktu

7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá - historie ceny a dostupnosti

7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá - další zajímavé produkty

7th Heaven Stardust slupovací tea-tree maska- galakticky zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?