KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti

KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti

KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 157 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti - popis produktu

Vláček KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti:Nechává se vaše dítě okouzlit jedoucími vlaky? Pokud se chcete trefit do jeho vkusu, mechanický vláček KIK se jeví být skvělou volbou. Železniční model vláčku bude vyhovovat dětem od 3 let. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní materiál, kterým je dřevo. Dřevěný vláček je vhodný pro ty, kdo mají u hraček v oblibě přírodní materiály. S manuálním ovládáním se děti nebudou nudit. Dostávají možnost volby mezi různými povrchy a mohou vytvořit i vlastní dráhu. Balení obsahuje 23 vláčků. Zásadní vlastnosti produktu KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti Vláček KIK zabaví děti na celé hodiny Mechanický vláček pro děti připoutá ke hře i dospělé Je vhodný pro děti od 3 let Jeho výrobním materiálem je dřevo Ruční pohon vláčku je stále populární V balení je dodáváno 23 vláčků Vláček měří 8,5 × 4,8 × 29 cm (vך×d) Vláček KIK váží 0,24 kg

Dřevěný vláček je skvělá hračka, která učí děti rozpoznávat tvary a barvy. V přední části vlaku je krátký provázek a kola vlaku jsou pohyblivá. Díky tomu lze hračkou volně pohybovat. Dítě roztřídí tvary na správné místo na jednotlivých vagóncích a může vyrazit na projížďku!

Hračka zlepší obratnost a manuální dovednosti dítěte. Pomůže při učení logického myšlení, trpělivosti a ovlivní představivost a kreativitu dítěte.

Technické specifikace:

  • Materiál: dřevo
  • Hmotnost vláčku: 240 g
  • Hmotnost balení: 300 g
  • Rozměry vláčku: 29 x 4,8 x 8,5 cm
  • Určeno pro děti starší 3 let.

Barevný dřevěný vláček s kostkami je veselá hračka, která osloví každého chlapečka. K vláčku je připojena šňůrka, kterou ho dítě může táhnout, což zajisti tak ještě větší zábavu. vagónyk lokomotivě jsou připojeny háčky. Každý vagón má vyčnívající kolíky, na které musí dítě poskládat příslušející kostky. Kolo má 1 kolík, obdélník 2, trojúhelník 3 a čtverec 4 kolíky.Touto hrou se dítě učí spojovat tvary a barvy a vycvičí smysl pro dotek. Hraní se s vlakem podporuje manuální dovednosti, trénuje efektivnost a přesnost rukou.Vláček je vyroben z přírodního dřeva a malované speciální barvou, která není zdraví škodlivá. Souprava obsahuje 25 elementů.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Sada obsahuje:1 x lokomotiva2 x vagóny20 x kostkyRozměry vláčku:délka: 30 cmšířka: 6 cmvýška: 9 cm

Dřevěné lokomotiva je vyrobena výhradně ze dřeva s barevnými bloky. Hračka zlepší obratnost a manuální dovednosti dítěte. Dřevěná lokomotiva s barevnými bloky pomůže dítěti naučit se logickému myšlení a trpělivosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku KIK, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka KIK, Toys Group, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku KIK, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti popisuje EAN kód 5903039701472.

KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti - parametry produktu

KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti - historie ceny a dostupnosti

KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti - další zajímavé produkty

KIK KX7459 Dřevěný vláček s tvary pro děti - jak nakoupit nejvýhodnější?