VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto

VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto

VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 429 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto - popis produktu

Tahací hračka Dřevěná tahačka a vkládačka - nákladní auto: Půvabně zpracovaná hračka, která se dá využít hned dvěma způsoby? Taková je dřevěná tahačka a vkládačka ve tvaru nákladního auta od firmy VIGA. Hodí se do výbavy každému malému objeviteli od dvou let, který se rád naučí něco nového. Tato dřevěná hračka nabízí hned dvě možnosti hry. Drandění po podlaze díky provázku a nebo vkládání tvarů otvory, které danému tvaru odpovídají. Součástí dřevěné tahačky a vkládačky - nákladní auto je šest tvarů a každý z nich patří do jiného otvoru. Váš šikula si díky tomu procvičí jemnou motoriku a bude mít velkou radost ze splněného úkolu.  Klíčové vlastnosti dřevěné tahačky a vkládačky - nákladní autoDřevěná tahačka a vkládačka - nákladní auto je vhodná pro všechny šikuly od dvou letJe to hračka 2v1Buď lze tahat za provázek, aby se nákladní auto projelo, nebo vkládat různé tvary dovnitř pomocí otvorůDřevěná tahačka a vkládačka - nákladní auto obsahuje 6 tvarů a 6 otvorůJe půvabně zpracovaná a vyrobená z kvalitních materiálů

Vzdělávací vkládačka - auto v nejmódnějších barvách letošní sezóny. Tahací auto je hračka, která vašemu dítěti poskytne mnoho let zajímavé a kreativní hry. Vzdělávací vkládačka se osvědčí jako pomůcka při rozvíjení motorických schopností a koordinace ruka-oko batolete. Kromě toho učí rozpoznávat barvy a tvary. Hračku lze používat jak jako nákladní auto na provázku - podporující fyzickou aktivitu -, tak jako třídič kostek.Celá hračka je vyrobena z bukového dřeva a natřena nezávadnými barvami v tlumených barvách.Naší prioritou je bezpečnost dětí a nejvyšší kvalita hraček, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly netoxické a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).Tato hračka je vhodná pro batolata starší 24 měsíců. Rozměry výrobku: 160 mm x 140 mm x 130 mm

Dřevěná tahačka a vkládačka ve tvaru nákladního auta. 

Rozměry balení cca 23 x 20 x 14,5 cmRozměry: cca 18 x 14 x 13 cm

Věk: 24m+

Dřevěné autíčko na vkládání kostek obsahuje různé tvary. Autíčko obsahuje 6 kostek v různých barvách a tvarech.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Viga, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto lze nalézt mezi produkty ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Viga, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Viga, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto označuje EAN kód 6934510516123.

VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto - parametry produktu

VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto - historie ceny a dostupnosti

VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto - další zajímavé produkty

VIGA - Dřevěná tahací hračka na šňůrce Vkládačka auto - jak nakoupit nejvýhodnější?