Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 121 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 - popis produktu

Tahací hračka Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1:Procházíte s vaším dítětem fází, kdy zkouší své první krůčky? Tahací hračka Viga je skvělou volbou pro takto malé děti, které rády objevují svět a mají neustálý zájem o nové zážitky a zkušenosti. Navíc jim pomáhá rozvíjet koordinaci a jemnou motoriku. U mladších dětí je důležité pečlivě vybírat hračky. Dřevěná tahací hračka je vyrobena z kvalitního přírodního materiálu, který zaručuje nejen bezpečnost, ale také vysokou odolnost. Malé neposedy určitě okouzlí i motiv této hračky, kterým je ježek. Hračka se tahá z místa na místo pomocí provázku. Je vybavena kolečky, která zajišťují plynulý pohyb. Je vybavena také vkládačkou a labyrintem pro ještě lepší zábavu a zároveň rozvoj koordinace a logiky. Rozměry tahací hračky Viga odpovídají 30 × 27 × 32 cm (vך×h). Tahací hračka Viga ohromí všechny děti od 1 roku. Hlavní přednosti produktu Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 Tahací hračka Viga je ideální volbou pro děti, které se právě snaží naučit chodit Podporuje chuť k pohybu, posiluje motoriku a smyslové vnímání Výrobce k její výrobě použil dřevo Dřevo je dostatečně odolné i vůči tvrdšímu zacházení ze strany dětí Jistě zaujme motiv hračky, konkrétně ježek Její pohyb usnadňují provázek a kolečka Vkládačka a labyrint pomáhají rozvíjet logické uvažování a koordinaci pohybů rukou a očí Rozměry výrobku odpovídají 30 × 27 × 32 cm (vך×h) Je ideální pro děti od 1 roku

Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1. Jedná se o kombinaci počítání, labyrintu se zvířátky, kuličkového labyrintu, ozubených kol a naučné hry. 

Parametry: 

  • materiál: dřevo
  • rozměry ježka: cca 29,5 x 32 x 26,5 cm
  • rozměry balení: 30,5 x 34 x 28 cm

Vhodné pro děti od 1 roku. 

Dřevěný vzdělávací ježek je multifunkční tahací hračka. Ježek poskytne vašemu dítěti mnoho hodin nekonečné zábavy. Veselý dřevěný ježek je ideální pro každé batole.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Viga, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 lze nalézt mezi produkty ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Viga, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tahací hračky od značky Viga, naleznete ho u prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 popisuje EAN kód 6934510500122.

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 - parametry produktu

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 - historie ceny a dostupnosti

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 - další zajímavé produkty

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 - jak nakoupit nejvýhodnější?