VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm

VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm

VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 410 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm - popis produktu

Viga Dřevěné hasičské auto 13cm S dřevěným hasičským autem Viga si vaše ratolesti vychutnají spoustu zábavy. Chce být váš malý rošťák hasičům? Chce zachránit uvázlého pejska nebo kočičku na stromě? V tom případě je pro něj hasičské auto ideální. Hra s ním rozvíjí dětskou fantazii, kreativitu a jemnou motoriku. Dřevěné hasičské auto Viga je pěkně výtvarně zpracované, vyrobené z kvalitního dřeva a barvené zdravotně nezávadnými barvami. Dřevěné hasičské auto Viga pro malých budoucích hasičovIdeálne pro hru na povolání. Hra rozvíjí motoriku, dětskou fantazii a kreativitu. Auto je vyrobeno z kvalitního dřeva a barvené ekologickými barvami, takže je bezpečné i pro ty nejmenší. Dřevěné hasičské auto Viga je vhodné pro děti od 18 měsíců

Dřevěné hasičské auto podpoří vývoj dítěte hrou. Každý malý chlapec se chce stát hasičem. Dřevěné hasičské auto je vybaveno pohyblivými koly.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Viga, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz.

Produkt VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm má EAN kód 6971608445125.

VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm - parametry produktu

VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm - historie ceny a dostupnosti

VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm - další zajímavé produkty

VIGA - Dřevěné hasičské auto 13cm - jak nakoupit nejvýhodnější?