VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB

VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB

VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB - popis produktu

Zatloukačka Dřevěná zatloukačka: S dřevěnou zatloukačkou si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy. V balení najdete zatloukačku v podobě roztomilého ledního medvídka, 6 barevných kolíků a kladívko. Umístěte kolíky do otvorů v zatloukačce, chopte se kladívka a tlučením je dostaňte skrz. Dřevěná hračka pomáhá rozvíjet jemnou motoriku malých dětí již od 24 měsíců. Kolíky jsou vyvedeny v krásných barvách a děti tak mohou hádat, kterou z nich zrovna zatloukají. Pro výrobu zatloukačky bylo použito pouze kvalitní dřevo a zdravotně nezávadné barvy. Klíčové vlastnosti dřevěné zatloukačkyDřevěná hračka potěší všechny malé prcky a začínající kutily, kteří si tak natrénují zatloukání hřebíkůObsahuje zatloukačku v podobě medvídka, 6 barevných kolíků a kladívkoPomocí kladívka musí děti dostat kolík skrz otvor, což vyžaduje určitou dávku šikovnostiBěhem hraní děti trénují svou manuální zručnost a jemnou motorikuZábavnou formou také pomáhá při učení barevJe vyrobena z kvalitního dřeva a barvena ekologickými barvami, takže je bezpečná i pro ty nejmenšíDřevěná zatloukačka je vhodná pro děti od 24 měsíců Rozměry zatloukačky:20 × 10,5 × 7 cm

Barevná, dřevěná zatloukačka Viga, kterou si zamiluje každé malé dítě. Dřevěná deska se šesti otvory a paličkou pro nácvik zatloukání. Po zatlučení kolíků se stojánek může obrátit a začít zatloukat znovu. Sada obsahuje stojánek, 6 barevných kolíků a paličku. Hračka určená pro děti od 2 let. Naší prioritou je bezpečnost a kvalita našich výrobků, a proto barvy použité na hračkách nejsou toxické a splňují bezpečnostní standardy (EN71 a ASTM). Pro děti od 2 let. Hračka je vhodná jako krásný dárek, který si vaše děti zamilují. Rozměry: 20x10x7cmRozměry balení: 25x13x8cm

Sada barevných kolíků, které přináleží k dřevěné zatloukačce.

Holčičky a kluci si mohou pomocí kladívka zatloukat kolíčky do připravených otvorů.

Přednosti:

  • podporuje motoriku a koordinaci pohybů dítěte
  • kvalitní dřevěná hračka

Kupte dětem zatloukačku!

Vhodné pro děti od 2 let Počet dílů: 6 Materiál: dřevo Rozměry hračky: 20 x 10,5 x 7 cm Rozměry balení: 24,5 x 13 x 8 cm

Dřevěná zatloukačka je hračka, kterou si zamiluje každé dítě. Jemné pastelové barvy a kladivo, které je snadno uchopitelné, povzbudí každé dítě ke hře.

Produkt VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Viga, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Viga, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4kids.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB lze nalézt mezi produkty ve skupině Sady nářadí, patří značce Viga, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4kids.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB má EAN kód 6971608440090.

VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB - parametry produktu

VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB - historie ceny a dostupnosti

VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB - další zajímavé produkty

VIGA - Dřevěná zatloukačka pro nejmenší Viga PolarB - jak nakoupit nejvýhodnější?