44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB

44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB

44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB - popis produktu

Navlékací kroužky Dřevěné skládací kroužky se zvířátky: S dřevěnými skládacími kroužky Viga v designu PolarB si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy. V balení najdete podstavec s kolíky a barevné dřevěné kroužky, ze kterých děti vytvoří těla zvířátek. Číslo na krku zvířátka ukazuje, z kolika kroužků bude zvířátko postaveno. Zvládnete sestavit zvířátka tak, aby byla správně vysoká a barevná? Dřevěné kroužky rozvíjí u dětí jemnou motoriku, koordinaci ruky a oka a trpělivost. Navíc si potrénují barvy a počítání. Dřevěné skládací kroužky se zvířátky Viga jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a barveny zdravotně nezávadnými barvami. Klíčové vlastnosti dřevěných skládacích kroužků se zvířátky Viga  Dřevěné skládací kroužky Viga se zvířátky potěší všechny malé prckyBalení obsahuje podstavec s kolíky a kroužky s těly zvířátekČíslo na krku ukazuje, z kolika kroužků má být zvířátko postavenoKroužky jsou barevně odlišeny, takže se děti naučí i barvyBěhem hry děti trénují jemnou motoriku, koordinaci ruka-oko a trpělivostKroužky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a barveny ekologickými barvami, takže jsou bezpečné i pro ty nejmenšíDřevěné skládací kroužky se zvířátky Viga jsou vhodné pro děti od 2 let Rozměry xylofonu:18 × 12,5 × 5,5 cm

Dřevěné počítání

Dřevěné počítání o rozměru cca 18 x 13 x 5,5 cm. Edukativní hračka, díky které se děti naučí barvy a počítat. Je vyrobeno z kvalitního dřevěného materiálu a barvy jsou nezávadné. Sestavte si veselá zvířátka.

  • Rozměry balení cca 22 x 15 x 6,5 cm
  • Věk 24m+

Dřevěné vzdělávací puzzle se zvířátky je klasická hračka pro nejmenší, která poskytne vašemu dítěti radostnou, zajímavou a kreativní zábavu.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku PolarB, Viga, v nabídce prodejce Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt 44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka PolarB, Viga, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Vzdělávací hračky, je v nabídce značky PolarB, Viga, v nabídce prodejce Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt 44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB má přiřazen EAN kód 6971608440229.

44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB - parametry produktu

44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB - historie ceny a dostupnosti

44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB - další zajímavé produkty

44022 Dřevěné vzdělávací věže se zvířátky - PolarB - jak nakoupit nejvýhodnější?