430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo

430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo

430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 133 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo - popis produktu

Řada hraček RePlay Sustainable od Wader Woźnia je novinkou, která vznikla z potřeby snížit množství plastů ve světě, snížit uhlíkovou stopu a zajistit našim dětem lepší budoucnost . Koncept produktu RePlay Sustainable je založen na principu Reuse , Recycle , Replay a znamená, že nová série hraček RePlay je vyrobena výhradně ze surovin získaných ze spotřebitelského plastového odpadu , v uzavřeném procesu recyklace s použitím nejnovějších technologií. Souprava sklápěče a rýpadla Kid Cars ze série RePlay je oblíbenou hračkou pro nejmenší motoristické nadšence. Vozidla jsou dlouhá jen 10 cm a proto perfektně padnou do malých ručičí k . Navíc mají efektivní tvary a jedinečné barvy, lze je sbírat, protože nabídka obsahuje až čtyři soupravy RePlay Kid Cars . Sklápěč Kid Cars má pohyblivý sklápěč - zvedá a spouští, dokáže přepravit malé poklady a vyložit je kdekoli. Auta pro děti Rýpadlo má pohyblivou lžíci nahoru a dolů a otočný navijí k . Recyklovaný plast má různou intenzitu šedé v závislosti na šarži. Proto se konečná barva prvků hraček může lišit a někdy může být bledší a někdy sytější . Věk : 1+

Překvapte své děti udržitelným dárkem! Naše novinka - Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Wader jsou zde, aby rozzářily dětské tváře a zároveň chránily naši planetu.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku WADER, v nabídce prodejce Market-24.cz, Darkovo.cz.

Produkt 430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo má přiřazen EAN kód 5900694430709.

430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo - parametry produktu

430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo - historie ceny a dostupnosti

430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo - další zajímavé produkty

430709 Spojitelná autíčka z recyklovaného plastu - Stavbařské duo - jak nakoupit nejvýhodnější?