433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay

433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay

433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 133 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay - popis produktu

Řada hraček RePlay Sustainable od Wader Woźniak je novinkou, která vznikla z potřeby snížit množství plastů ve světě, snížit uhlíkovou stopu a zajistit našim dětem lepší budoucnost. Koncept produktu RePlay Sustainable je založen na principu Reuse , Recycle , Replay a znamená, že nová série hraček RePlay je vyrobena výhradně ze surovin získaných ze spotřebitelského plastového odpadu, v uzavřeném procesu recyklace s použitím nejnovějších technologií. Vzdělávací domino ze série RePlay je všestranná hračka, jejíž síla spočívá v jednoduchosti a poskytuje tak široký prostor pro rozvoj fantazie a kreativity. Skládá se ze 4 prvků s výraznými, poutavými barvami, které mají na jedné straně vypouklý tvar a na druhé díru. Úkolem batolete je ovládat všechny čtyři prvky tak, aby se tvary správně přizpůsobily otvorům . V této hře je klíčem trénovat logické myšlení, koncentraci a paměť i jemnou motoriku. Recyklovaný plast má různou intenzitu šedé v závislosti na šarži. Proto se konečná barva prvků hraček může lišit a někdy může být bledší a někdy sytější. Rozměr balení: 21,0 x 3,0 x 17,0 cm Věk: 1+

Překvapte své děti udržitelným dárkem! Naše novinka - Montessori skládačka z recyklovaného plastu - Wader - RePlay je tady, aby rozzářila dětské tváře a zároveň chránila naši planetu.

Produkt 433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku WADER, v nabídce prodejce Market-24.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vzdělávací hračky, je v nabídce značky WADER, v nabídce prodejce Market-24.cz, Darkovo.cz.

Produkt 433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay je označen EAN kódem 5900694433106.

433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay - parametry produktu

433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay - historie ceny a dostupnosti

433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay - další zajímavé produkty

433106 Montessori skládačka z recyklovaného plastu - RePlay - jak nakoupit nejvýhodnější?