Zbrklík a pekelné Vánoce

Zbrklík a pekelné Vánoce

Zbrklík a pekelné Vánoce

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zbrklík a pekelné Vánoce - popis produktu

Elektronická kniha Zbrklík a pekelné Vánoce:Čertu Zbrklíkovi a čertidlu Tadeášovi se v pekle pekelně daří. Spolu s čerticí Treperendou tvoří sehranou trojku. A když jednoho dne otevřou pekelnou bránu a do pekla se zatoulá veledůležitý dopis pro Ježíška, způsobí to pozdvižení, jaké peklo ještě nezažilo. Jakmile se malí čertíci a malé čertice dozvědí o ztraceném dopisu, zatouží také po opravdových Vánocích. Všechny pekelníky však čeká skutečně zapeklitý problém. Jak se vlastně takové Vánoce slaví? A jak to bude s dárky, když do pekla ještě nikdy nepřišel Ježíšek? Pusťte se spolu se Zbrklíkem a jeho přáteli do pořádného vánočního dobrodružství, které bude trochu pekelné, trochu kouzelné, ale také parádně nezbedné.

Produkt Zbrklík a pekelné Vánoce patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Bambook, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Zbrklík a pekelné Vánoce - parametry produktu

Zbrklík a pekelné Vánoce - historie ceny a dostupnosti

Zbrklík a pekelné Vánoce - další zajímavé produkty

Zbrklík a pekelné Vánoce - jak nakoupit nejvýhodnější?