Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý

Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý

Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý - popis produktu

Stůl INFINITY povznáší klasické zahradní stoly díky modernímu designu na zcela jinou úroveň. Skvěle doplní jak moderní, tak i tradiční vzezření okolí. Vysoká kvalita a precizní zpracování spolu s nejlepšími materiály použitými při výrobě zaručují životnost po mnoho dlouhých let. Stůl poskytne komfort a pohodlí při posezení a relaxaci v interiéru i exteriéru. Skvěle se hodí na terasu, zahradu, nebo k bazénu Odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám Pevný, odolný a stabilní Pro vyrovnání nerovností povrchu nohy vybavené vyrovnávacími šrouby Jednoduchý tvar, snadná montáž K široké obdélníkové desce stolu se snadno vejde 6 dospělých osob Deska stolu s otvorem pro slunečník Ideální pro rodinné jídlo nebo pro společné posezení s přáteli Struktura se vzorem napodobujícím umělý ratan Čištění měkkým hadříkem, vlažnou vodou se saponátem Promyšlená konstrukce. Po sezóně můžete nohy odejmout a stůl můžete zcela složit. Při uskladnění pak nezabírá mnoho místa

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní stůl od značky Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý - parametry produktu

Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý - historie ceny a dostupnosti

Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý - další zajímavé produkty

Zahradní stůl INFINITY 140 x 90cm, šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?