Závěsná kuchyňská lišta Wenko #4803021

Závěsná kuchyňská lišta Wenko #4803021

Závěsná kuchyňská lišta Wenko #4803021

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsná kuchyňská lišta Wenko - popis produktu

Bez kuchyňského náčiní se v kuchyni rozhodně neobejdeme. Abyste ho měli na očích a vždy po ruce bez nepořádku, od toho je tu závěsná kuchyňská lišta Wenko. Praktická lišta je opatřena 8 háčky, na které jen zavěsíte potřebné náčiní. Součástí balení je montážní sada včetně šroubů a hmoždinek. Lištu však můžete jednoduše připevnit i bez vrtání, s pomocí připevňovací sady Vacuum-Loc nebo Turbo-Loc, které najdete v naší nabídce.Materiál: prvotřídní ocel s práškovým nástřikem. Rozměry: 0,8 x 1,5 x 60 cm. Závěsná kuchyňská lišta WenkoČerné provedeníSnadné uspořádání kuchyňského náčinníPraktické řešení nedostatku místa8 háčků součástíSnadná montáž (součástí šroubky a hmoždinky)Alternativní montáž bez vrtání připevňovacími sadami Vacuum-Loc nebo Turbo-LocPřipevňovací sady najdete v naší nabídce

Produkt Závěsná kuchyňská lišta Wenko #4803021 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské náčiní, je v nabídce značky Wenko.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské doplňky od značky Wenko.

Závěsná kuchyňská lišta Wenko - parametry produktu

Závěsná kuchyňská lišta Wenko - historie ceny a dostupnosti

Závěsná kuchyňská lišta Wenko - další zajímavé produkty

Závěsná kuchyňská lišta Wenko - jak nakoupit nejvýhodnější?