Nejnižší cena za posledních 45 dní: 294 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.
Tento produkt naleznete ve skupině Sušené ovoce, patří značce DONA, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz.
Produkt Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová patří do skupiny produktů Sušené maso, vyrábí jej značka DONA, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.
Tento produkt se nachází v kategorii Sušená zelenina, patří pod značku DONA, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.
Produkt Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová má přiřazen EAN kód 9788073222444.
Kategorie | Knihy, Zelenina, Sušené ovoce, Sušené maso, Zavařování, Sušená zelenina |
Značka | DONA |
E-shop | KnihyDobrovsky.cz |
EAN | 9788073222444 |
Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.
Podpořte zdravý vývoj všech členů rodiny a vybírejte z velké nabídky hraček pro děti. Bavte se s přáteli, vyplňte svým seniorům volný čas. Hračka je často splněním dětského snu dospělého.
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize,
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i
Kuchařka nabízí téměř 300 vyzkoušených receptů na rychlá jídla, bezmasá i s masem, polévky, pomazánky i rychlé moučníky. Je určena všem, kteří chtějí připravovat co nejchutnější domácí stravu, nevyžadující příliš času na přípravu a ze surovin, které má
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou