Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá

Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá

Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 276 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá - popis produktu

Naše ratanová podnožka se stane ústředním prvkem vaší terasy, zahrady nebo verandy! Tato podnožka je vyrobená z PE ratanu, odolného vůči vodě a povětrnostním vlivům, takže se snadno čistí, je odolná proti opotřebení a vhodná pro každodenní používání. Ocelové rámy s práškovým nástřikem a hliníkové nohy přispívají ke značné bytelnosti a odolnosti taburetu. Díky své lehké konstrukci se taburet snadno přemisťuje a skladuje. Tato podnožka je dodávána s vysoce komfortním, silně polstrovaným polštářem. Potah na polštář je snímatelný a pratelný. Poznámka: Doporučujeme taburet v sněhu, mrazu či dešti přikrývat.Barva: černá / bíláhnědá / bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PE ratan / kov / látkaRozměry: šířka: 53 cmhloubka: 53 cmvýška: 30 cmHmotnost: 6 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní stany od značky Vida, barevná verze je hnědá, je vyroben z materiálu ratan, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Zahradní taburety, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je hnědá, materiálové provedení je ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAHnědá
STYLModerní
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLRatan
HMOTNOST6 kg
ŠÍŘKA53 cm
HLOUBKA53 cm
VÝŠKA30 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost6000.000g
KategorieStany, Taburety, Zahradní stany, Zahradní taburety
ZnačkaVida
Barvahnědá
Materiálratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní taburet / podnožka Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?