Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá

Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá

Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 16 891 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá - popis produktu

Tento zahradní jídelní set s vytříbeným designem se stane dominantou vaší zahrady nebo terasy! Ocelový rám zajišťuje stolu i židlím odolnost a stabilitu. Jelikož je ale zároveň lehký, lze všechny díly bez námahy přesouvat. Nábytek se navíc skvěle hodí k venkovnímu použití. Je totiž vyrobený z PE ratanu, který výborně vzdoruje vodě a dalším klimatickým vlivům. Zahradní jídelní sestava se také snadno čistí a má dlouhou životnost. Hustě polstrované odnímatelné podušky na sedáky vám při sezení zaručí maximální komfort. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:černá / krémovášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:textilen / ocel s práškovým nástřikem / sklo Rozměry stolu:šířka: 180 cmhloubka: 70 cmvýška: 73 cm Rozměry židle:šířka: 57 cmhloubka: 44 cmvýška: 88 cm šířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 43 cmvýška sedu: 42 cm tloušťka podušky: 5 cm Hmotnost:64 kg

Produkt Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Jídelní sety, patří značce Vida, v barevné verzi krémová, z materiálu Textilen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sety, patří značce Vida, v barevné verzi krémová, z materiálu Textilen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Zahradní stany od značky Vida, barevná verze je krémová, je vyroben z materiálu Textilen, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAKrémová
POČET MÍST K SEZENÍ8 osob a více
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
TYP STOLUOdkládací
STYLModerní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL DESKYSklo
HMOTNOST64 kg
VÝŠKA STOLU73 cm
NOHY STOLU4 nohy
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLSklo
MATERIÁLTextilen
POLOHOVACÍNe
ŠÍŘKA57 cm
ŠÍŘKA180 cm
VÝŠKA73 cm
VÝŠKA88 cm
HLOUBKA STOLU70 cm
VÝŠKA SEDU42 cm
OBSAH SETU8x židle
OBSAH SETU1x stůl
SKLÁDACÍNe
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
VÝŠKA ŽIDLE88 cm
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
ŠÍŘKA ŽIDLE57 cm
HLOUBKA44 cm
HLOUBKA70 cm
HLOUBKA ŽIDLE44 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
ŠÍŘKA STOLU180 cm
PODRUČKYNe
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost64000.000g
KategorieKrémy, Stany, Jídelní sety, Zahradní sety, Zahradní stany, Zahradní jídelní sety
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálTextilen
E-shopInpostele.cz

Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní jídelní set 9 ks Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?