Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá #3623015

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá #3623015

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá #3623015

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 331 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá - popis produktu

Tato vintage bistro sada dodá klasický dotek jakékoliv večeři. Ocelová balkonová souprava se stane ústředním bodem vaší zahrady, balkonu nebo terasy. Tento bistro set je vyroben z práškové oceli, která je odolná vůči povětrnostním vlivům a je velmi pevná. Fantastické ručně malované dekorace a zrezivělý povrch učiní jídelní set středobodem každé zahrady nebo terasy či balkonu. Klasická sada zahradního nábytku se velmi snadno čistí vlhkým hadříkem. Židle lze snadno skládat, aby se ušetřilo místo, když je nepoužíváte. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:šedá / bílášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ocel s práškovým nástřikemRozměry stolu:šířka: 60 cmhloubka: 60 cmvýška: 72 cmRozměry židle:šířka: 40 cmhloubka: 53 cmvýška: 94 cmHmotnost:17 kg Dodáváno v demontu. Balení obsahuje: 1x stůl, 2x židle

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sety, patří značce Vida, v barevné verzi šedá, z materiálu kov, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá #3623015 patří do skupiny produktů Zahradní stany od značky Vida, barevná verze je šedá, je vyroben z materiálu kov, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
STYLRustikální
STYLOrientální
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL DESKYKov
HMOTNOST17 kg
NOHY STOLU4 nohy
POČET MÍST K SEZENÍ2 osoby
TVARKulatý
MATERIÁLKov
ŠÍŘKA40 cm
ŠÍŘKA60 cm
VÝŠKA94 cm
VÝŠKA74 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU2x židle
SKLÁDACÍAno
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
HLOUBKA53 cm
HLOUBKA60 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
PRŮMĚR60 cm
PODRUČKYNe
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost17000.000g
KategorieStany, Zahradní sety, Zahradní stany
ZnačkaVida
Barvašedá
Materiálkov
E-shopInpostele.cz

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?