Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá

Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá

Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 002 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá - popis produktu

Tato polyratanová sedací souprava je složená ze 2 rohových pohovek, 3 středových pohovek, 1 konferenčního stolku, 2 půlkruhových stoliček, 5 výrazných červených polštářů a 14 podušek. Pomůže vám vytvořit stylové posezení na vaší zahradě či terase. Díky voděodolnému PE ratanu se zahradní sedací souprava snadno čistí, je pevná a vhodná pro každodenní venkovní použití. Ocelové rámy s práškovým nástřikem zajišťují dlouhou životnost a stabilitu této soupravy. Je také velice lehká a její modulární díly můžete jednoduše kombinovat v různých konfiguracích. Součástí této soupravy jsou rovněž mimořádně pohodlné, silně polstrované podušky na sedáky a polštáře za záda, jež vám umožní užívat si maximálního pohodlí. Polyesterový potah je nenáročný na údržbu a je snadné jej sejmout a vyprat. Sestavení této soupravy je jednoduché. Poznámka: Doporučujeme soupravu za deště, sněhu a mrazu přikrýt, aby vám déle vydržela. Barva:šedá / červenáčerná / krémová / červenáhnědá / krémová / červená Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: polyratan / látka (100% polyester) / sklo / kovRozměry pohovky:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 54 cm Rozměry středové pohovky:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 54 cmšířka sedu: 59 cmhloubka sedu: 59 cmvýška sedu (bez podušky): 26 cm tloušťka podušky: 6 cm Rozměry taburetu:šířka: 70 cm hloubka: 35 cm výška: 26 cm Rozměry stolku:šířka: 74 cm hloubka: 74 cm výška: 26 cm Celkové rozměry: 243,5 x 243,5 x 53,5 cmHmotnost:61 kg Dodáváno v demontu.Balení obsahuje: 2 x rohová pohovka, 3 x středová pohovka, 1 x konferenční stolek, 2 x Půlkruhový taburet, 5 x červený polštá, 14 x poduška

Tento produkt se nachází v kategorii Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je krémová, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka Vida, barevná verze je krémová, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAČervená
BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVABéžová
BARVAKrémová
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
STYLModerní
STYLElegantní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL NOHOUUmělý ratan
MATERIÁL DESKYSklo
HMOTNOST61 kg
TVARČtvercový
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
ŠÍŘKA70 cm
ŠÍŘKA74 cm
ŠÍŘKA243,5 cm
OBSAH SETU2x taburet
OBSAH SETU1x stolek
OBSAH SETU5x polštář
OBSAH SETU2x rohová pohovka
OBSAH SETU3x středový díl pohovky
OBSAH SETU7x poduška na sedák
OBSAH SETU7x poduška na opěradlo
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
VÝŠKA26 cm
VÝŠKA54 cm
NOHY STOLU1 noha
HLOUBKA35 cm
HLOUBKA74 cm
HLOUBKA70 cm
HLOUBKA243,5 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
POČET MÍST K SEZENÍ5 osob
VÝŠKA SEDU26 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost61000.000g
KategorieKrémy, Sedací soupravy, Zahradní sedáky, Umělý ratan, Zahradní sedací soupravy, Zahradní pohovky
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 8 ks Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?