Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá

Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá

Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá - popis produktu

Tato stylová a pohodlná zahradní sedací souprava je místo, kde můžete v pohodlí odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout. Set zahradních sedaček má práškově lakovaný ocelový rám, na který je napletený PE ratan, je tudíž klimaticky odolný a snadno se čistí. Masivní nohy z eukalyptového dřeva přispívají k robustnosti a stabilitě setu. Zahradní sedací souprava je doplněná hustě polstrovanými polstry pro maximální pohodlí. Potahy polstrů mají zip, takže je můžete snadno stáhnout a vyprat. Tuto zahradní sedací soupravu s lehkou konstrukcí lze bez námahy přemisťovat, jednoduše ji tedy uzpůsobíte jakémukoli prostředí. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:šedá / hnědáčerná / hnědá / krémová Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: polyratan / práškově lakovaná ocel / látka (100% polyester) / masivní eukalyptové dřevo Rozměry střední pohovky:šířka: 60,5 cm hloubka: 64,5 cm výška: 67 cm  Rozměry rohové pohovky:šířka: 64,5 cm hloubka: 64,5 cm výška: 67 cm hloubka sedu: 55,5 cmvýška sedu: 32 cmtloušťka podsedáku: 5 cm Rozměry podnožky:šířka: 60 cm hloubka: 60 cm výška: 32 cm Hmotnost:37 kg Dodáváno v demontu.Balení obsahuje:  2 x rohová pohovka, 1 x středová pohovka,1 x podnožka, 4 x poduška na sedák, 5 x poduška na opěradlo

Produkt Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je krémová, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Umělý ratan, vyrábí jej značka Vida, barevná verze je krémová, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAHnědá
BARVAKrémová
STYLModerní
STYLElegantní
MATERIÁL NOHOUMasivní dřevo
HMOTNOST37 kg
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
DEKOREukalyptové dřevo
ŠÍŘKA60 cm
ŠÍŘKA60,5 cm
ŠÍŘKA64,5 cm
VÝŠKA32 cm
VÝŠKA67 cm
ROZKLÁDACÍNe
HLOUBKA60 cm
HLOUBKA64,5 cm
POČET MÍST K SEZENÍ3 osoby
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
OBSAH SETU4x poduška na sedák
OBSAH SETU1x středový díl pohovky
OBSAH SETU2x rohová pohovka
OBSAH SETU1x podnožka
OBSAH SETU5x poduška na opěradlo
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost47000.000g
KategorieKrémy, Sedací soupravy, Zahradní sedáky, Umělý ratan, Zahradní sedací soupravy
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 4 ks ZUZANA Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?