Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá

Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá

Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 982 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá - popis produktu

Tato stylová a funkční jídelní sestava z polyratanu se stane ústředním bodem vaší zahrady nebo terasy. Je vyrobena z robustní oceli s práškovým nástřikem a vysoce kvalitního PE ratanu, který je velmi odolný. Silné odnímatelné podušky jsou maximálně pohodlné. Konferenční stolek se speciálním zvedacím designem má skleněnou desku, takže se snadno čistí vlhkým hadříkem. Stolek se dá zvednout do výšky jídelního stolu a také vám poskytne úložný prostor navíc pod svou deskou, který můžete použít na knihy, snacky apod. Poznámka: Poznámka: Doporučujeme sedacé soupravu v dešti, sněhu nebo mrazu přikrýt. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: hnědá / krémováčerná / krémováantracit / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: ocelový rám s práškovým nástřikem / sklo / polyratan / látka (100% polyester)Rozměry stolu: šířka: 108 cmhloubka: 57 cmvýška: 28 - 60 cm Rozměr pohovky : šířka: 125 cmhloubka: 69 cmvýška: 63 cmšířka sedu: 108 cmhloubka sedu: 59 cmvýška sedu (bez podušky): 25 cmtloušťka podušky: 6 cmRozměry taburetu: šířka: 50 cmhloubka: 50 cmvýška: 32 cmHmotnost: 35 kg Balení obsahuje: 1 x pohovku, 1 x konferenční stolek, 2 x taburet, 3 x poduška na sedák, 2 x poduška na opěradlo Dodáváno v demontu. 

Produkt Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je hnědá, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Umělý ratan, vyrábí jej značka Vida, barevná verze je hnědá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAHnědá
POČET MÍST K SEZENÍ4 osoby
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
STYLModerní
MATERIÁL DESKYSklo
HMOTNOST35 kg
TVARČtvercový
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
ŠÍŘKA50 cm
ŠÍŘKA125 cm
ŠÍŘKA108 cm
VÝŠKA32 cm
VÝŠKA60 cm
VÝŠKA28 cm
VÝŠKA63 cm
OBSAH SETU1x pohovka
OBSAH SETU2x taburet
OBSAH SETU1x stolek
OBSAH SETU2x poduška na opěradlo
OBSAH SETU3x poduška na sedák
HLOUBKA STOLU59 cm
VÝŠKA SEDU25 cm
SKLÁDACÍNe
NASTAVITELNÁ VÝŠKAAno
HLOUBKA SEDU59 cm
ÚLOŽNÝ PROSTORNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
NOHY STOLU1 noha
VÝŠKA STOLU28 cm
VÝŠKA STOLU60 cm
HLOUBKA57 cm
HLOUBKA50 cm
HLOUBKA69 cm
ŠÍŘKA STOLU108 cm
ŠÍŘKA TABURETU50 cm
HLOUBKA TABURETU50 cm
VÝŠKA TABURETU32 cm
PODRUČKYAno
PODRUČKYNe
TYP PODRUČKYPevné
HLOUBKA POHOVKY69 cm
ŠÍŘKA POHOVKY125 cm
ŠÍŘKA SEDU108 cm
VÝŠKA POHOVKY63 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost34620.000g
KategorieSedací soupravy, Stany, Zahradní sedáky, Umělý ratan, Zahradní stany, Zahradní sedací soupravy, Jídelní soupravy
ZnačkaVida
Barvahnědá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní sedací / jídelní souprava 4 ks Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?