Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá

Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá

Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 372 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá - popis produktu

Tato ratanová sedací souprava v sobě spojuje styl a praktičnost a stane se vyhledávanou a působivou dominantou vaší zahrady nebo terasy. Celý set nábytku je designovaný pro dlouhá léta užívání venku. Díky použitému ratanu, odolnému vůči vodě a povětrnostním vlivům, se tato sedací souprava snadno čistí a je dostatečně rezistentní pro každodenní použití. Sedačka má pevné rámy z oceli s práškovým nástřikem. Zároveň má nízkou hmotnost, takže je snadné ji přemisťovat. Nepromokavý úložný box poskytuje ideální prostor na ukládání vašich dek, polštářů, hraček, knih a dalších věcí, které by se jinak povalovaly okolo. Silné odnímatelné podušky a polštáře, plněné bavlněnými vlákny, jsou velmi pohodlné. Jejich snadno čistitelné polyesterové potahy se skrytými zipy se dají sejmout a vyprat. Tento modulární set ratanového nábytku je velmi flexibilní a můžete ji snadno přemisťovat a přizpůsobovat každému prostředí! Barva: hnědáčernášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: polyratan / ocel s práškovým nástřikem / látka (100% polyester) / skloRozměry stolu: šířka: 56 cmhloubka: 56 cmvýška: 30 cm Rozměry dvoumístné pohovky : šířka: 118 cmhloubka: 60 cmvýška: 64 cmvýška sedu (bez podušky): 25 cm tloušťka podušky: 6 cmrozměry polštáře: 40 x 40 cmRozměry úložného boxu: šířka: 60 cmhloubka: 60 cmvýška: 64 cm Hmotnost: 47 kgBalení obsahuje: 2 x dvoumístná pohovka, 1 x konferenční stolek, 1 x úložný box s nepromokavým pytlem, 2 x poduška na sedák, 4 x poduška na opěradlo a 4 x polštář Dodáváno v demontu. 

Produkt Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je hnědá, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá patří do skupiny produktů Umělý ratan, vyrábí jej značka Vida, barevná verze je hnědá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAHnědá
POČET MÍST K SEZENÍ4 osoby
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
STYLModerní
STYLRatanový
STYLPraktický
MATERIÁL DESKYSklo
HMOTNOST47 kg
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
ŠÍŘKA60 cm
ŠÍŘKA56 cm
ŠÍŘKA118 cm
VÝŠKA POHOVKY64 cm
HLOUBKA STOLU56 cm
ŠÍŘKA STOLU56 cm
OBSAH SETU2x pohovka
OBSAH SETU1x úložný box
OBSAH SETU1x stolek
OBSAH SETU4x polštář
OBSAH SETU2x poduška na sedák
OBSAH SETU4x poduška na opěradlo
VÝŠKA SEDU25 cm
VÝŠKA STOLU30 cm
ŠÍŘKA POHOVKY118 cm
SKLÁDACÍNe
ÚLOŽNÝ PROSTORAno
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
VÝŠKA64 cm
VÝŠKA30 cm
NOHY STOLU1 noha
HLOUBKA60 cm
HLOUBKA56 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
HLOUBKA POHOVKY60 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnědá
Hmotnost46350.000g
KategorieSedací soupravy, Stany, Zahradní sedáky, Umělý ratan, Zahradní stany, Zahradní sedací soupravy
ZnačkaVida
Barvahnědá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 4 ks Dekorhome Hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?