Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá

Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá

Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá - popis produktu

Zahradní jídelní set je vhodný nejen na zahradu, ale i do interiéru nebo na terasu.Materiály, ze kterých je souprava vyrobena, jsou extrémně odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Konstrukce stolu a židlí je zhotovena z vysoce kvalitního hliníku s práškovým nástřikem. V nabízené sadě je deska stolu vyrobena z kompozitních desek WPC, které neabsorbují vodu, používané mimo jiné k výrobě moderních terasových a fasádních systémů.Nejdůležitějším konstrukčním prvkem stolu jsou 4 hliníkové profily ve tvaru písmene U. Díky jejich použití je stůl po sestavení extrémně stabilní. Toto řešení umožnilo volný prostor pod stolem a zamezilo zbytečným dodatečným konstrukcím, které narušují pohodlné používání nábytku. Tato jídelní souprava nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Lze ji snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem.Ve složeném stavu zabírá sada málo místa a po sezóně se snadno skladuje, což je velmi praktické. Skládací židle se sedmi polohami nastavení opěradla, jsou z obou stran čalouněny textilní tkaninou, která nevybledne, trvale se nedeformuje a rychle schne. Pětinásobně prošívané opěradlo a čtyřnásobně prošívané sedadlo dokonale ladí s deskou stolu. Přiměřeně silná výplň s vatelínem používaná k výrobě židlí výrazně zvyšuje komfort sezení. Barva:stříbrná / černáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:hliník lakovaný práškovou barvou / textilní tkanina / WPC Rozměry stolu:šířka: 185 cmhloubka: 90 cmvýška: 75 cmRozměry židle:šířka: 57 cmhloubka: 68 cmvýška: 106 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 44 cmvýška sedu: 43 cmNosnost židle:120 kgSada obsahuje: stůl, 8 židlí, montážní šrouby pro stůl, klíč pro šrouby

Produkt Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá patří do skupiny produktů Jídelní sety, patří značce HOME-G, v barevné verzi stříbrná, z materiálu Textilen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní sety, patří značce HOME-G, v barevné verzi stříbrná, z materiálu Textilen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní jídelní sety, patří značce HOME-G, v barevné verzi stříbrná, z materiálu Textilen v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAStříbrná
POČET MÍST K SEZENÍ6 osob
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
STYLModerní
MATERIÁL NOHOUKov
VÝŠKA STOLU75 cm
NOHY STOLU4 nohy
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLWPC (dřevoplast)
MATERIÁLTextilen
ŠÍŘKA KŘESLA57 cm
HLOUBKA SEDU44 cm
VÝŠKA KŘESLA106 cm
NOSNOST120 kg
ŠÍŘKA57 cm
ŠÍŘKA185 cm
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA106 cm
VÝŠKA SEDU43 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU8x křeslo
HLOUBKA STOLU90 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HLOUBKA KŘESLA68 cm
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
ŠÍŘKA STOLU185 cm
ŠÍŘKA SEDU44 cm
HLOUBKA90 cm
HLOUBKA68 cm
MATERIÁL DESKYWPC (dřevoplast)
BAREVNÁ VARIANTAČerná
Hmotnost56000.000g
KategorieJídelní sety, Zahradní sety, Zahradní jídelní sety
ZnačkaHOME-G
Barvastříbrná
MateriálTextilen
E-shopInpostele.cz

Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá - další zajímavé produkty

Zahradní jídelní set 9 ks kov / textilen / WPC Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?