Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 845 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm - popis produktu

Usaďte se k tomuto zahradnímu jídelnímu setu a vychutnejte si lahodnou večeři na čerstvém vzduchu. Tahokov je druh plechu, který byl nastřižený a následně protažený tak, aby vznikl pravidelný vzor připomínající kovovou mřížku. Je pevnější než ekvivalentní hmotnost drátěného pletiva. Povrch ošetřený metodou e-coating zajišťuje, že kov nepodléhá povětrnostním vlivům ani korozi. Jídelní set na terasu tedy můžete dlouhodobě používat venku. Jídelní židle mají opěradla, která se dají sklopit do 7 poloh, takže si vždy najdete tu nejpohodlnější. Terasové židle mají skládací design, abyste je mohli složit, a ušetřit tak místo, když je zrovna nepoužíváte. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Barva:antracit Materiál:mřížka z tahokovu s povrchovou úpravou e-coating Rozměry stolu:průměr: 60 / 80 cmvýška: 71 cm Výběr průměru stolu zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry židle:šířka: 56,5 cmhloubka: 61 cmvýška: 106 cm Hmotnost:32 / 35 kg Dodáváno v demontu. Tento jídelní set má stylový design a odolný ocelový rám, je to tudíž perfektní volba pro vaše venkovní bydlení. Jednoduchá elegance této jídelní sestavy promění každé stolování ve speciální událost. Židle i stůl mají velmi stabilní a odolný rám z práškově lakované oceli. Židle jsou čalouněné pevnou, ale pohodlnou textilenovou látkou, která se snadno čistí. A pokud je právě nepoužíváte, můžete je snadno nastohovat, aby zbytečně nepřekážely. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:černá / antracitMateriál:textilen / ocel s práškovým nástřikem / skloRozměry stolu:šířka: 150 cmhloubka: 90 cmvýška: 74 cmRozměry židle:šířka: 54 cmhloubka: 63 cmvýška: 90 cmšířka sedu: 40 cmhloubka sedu: 56 cmvýška sedu: 42,5 cmvýška područek od země: 62 cmHmotnost:45,5 kg

Produkt Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní sety, patří značce Vida, v barevné verzi černá, z materiálu kov, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sety, patří značce Vida, v barevné verzi černá, z materiálu kov, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm patří do skupiny produktů Zahradní jídelní sety, patří značce Vida, v barevné verzi černá, z materiálu kov v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm - parametry produktu

BARVAČerná
POČET MÍST K SEZENÍ4 osoby
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUOdkládací
STYLModerní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL DESKYKov
HMOTNOST35 kg
HMOTNOST32 kg
NOHY STOLU4 nohy
TVARČtvercový
MATERIÁLKov
ŠÍŘKA60 cm
ŠÍŘKA56,5 cm
ŠÍŘKA80 cm
VÝŠKA106 cm
VÝŠKA71 cm
HLOUBKA STOLU80 cm
HLOUBKA STOLU60 cm
ŠÍŘKA STOLU80 cm
ŠÍŘKA STOLU60 cm
VÝŠKA STOLU71 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU4x židle
SKLÁDACÍAno
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
HLOUBKA ŽIDLE61 cm
VÝŠKA ŽIDLE106 cm
HLOUBKA60 cm
HLOUBKA61 cm
HLOUBKA80 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
DEKORAntracit
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
ŠÍŘKA ŽIDLE56,5 cm
PRŮMĚR60 cm
Hmotnost35000.000g
KategorieJídelní sety, Zahradní sety, Zahradní jídelní sety
ZnačkaVida
Barvačerná
Materiálkov
E-shopInpostele.cz

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm - historie ceny a dostupnosti

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm - další zajímavé produkty

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome 60 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?