Winter - Měsíční kroniky

Winter - Měsíční kroniky

Winter - Měsíční kroniky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Winter - Měsíční kroniky - popis produktu

Elektronická kniha Winter - Měsíční kroniky:Dramatický závěr Měsíčních kronik Princezna Winter má obdiv měsíčního národa pro svou vznešenost a dobré srdce, a navzdory tomu, že jí tvář hyzdí jizvy, její krása je prý ještě úchvatnější než královny Levany, její macechy. Winter svou macechu nenávidí a ví, že Levana neschvaluje její city k příteli z dětství – pohlednému palácovému strážnému Jacinovi. Ale Winter není tak slabá, jak si Levana myslí. Společně s kyborgskou mechaničkou Cinder a jejími spojenci by se jí dokonce mohlo podařit rozdmýchat povstání a zvítězit ve válce, která zuří už příliš dlouho. Dokážou Cinder, Scarlet, Cress a Winter porazit královnu Levanu a dopsat šťastné konce ke svým příběhům?

Tento produkt se nachází v kategorii Knihy pro děti od značky Egmont, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Winter - Měsíční kroniky lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce Egmont, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Egmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Winter - Měsíční kroniky - parametry produktu

Winter - Měsíční kroniky - historie ceny a dostupnosti

Winter - Měsíční kroniky - další zajímavé produkty

Winter - Měsíční kroniky - jak nakoupit nejvýhodnější?