WinRAR pro 1 PC (elektronická licence)

WinRAR pro 1 PC (elektronická licence)

WinRAR pro 1 PC (elektronická licence)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WinRAR pro 1 PC (elektronická licence) - popis produktu

Kancelářský software WinRAR pro 1 PC (elektronická licence): Mějte své dokumenty bezpečně a přehledně uložené díky kancelářskému softwaru WinRAR. Tento důmyslný program pro archivaci souborů jich sbalí více najednou do jednoho balíku. S uloženými soubory pak můžete zacházet jako s jedním objektem. Velkou výhodou je, že data vám nezaberou tolik místa a mohou být bezpečně zašifrované. Dále jistě uvítáte samorozbalovací moduly, dělené archivy a funkce pro zálohování. Kancelářský software WinRAR plně podporuje archivy RAR a ZIP a extrakci formátů ARJ, LZH, CAB, TAR, GZ, UUE, BZ2, JAR. Elektronická licence je určena pro 1 počítač. Klíčové vlastnosti kancelářského softwaru WinRARVšechny dokumenty budete mít bezpečně a přehledně uloženéPro archivaci souborů WinRAR sbalí více souborů najednou do jednoho balíkuData vám nezaberou tolik místaSamorozbalovací moduly, dělené archivy a funkce pro zálohováníKancelářský software WinRAR plně podporuje archivy RAR a ZIPPodporuje extrakci formátů ARJ, LZH, CAB, TAR, GZ, UUE, BZ2, JARElektronická licence je určena pro 1 počítač

Produkt WinRAR pro 1 PC (elektronická licence) lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářský software, vyrábí jej značka WinRAR, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

WinRAR pro 1 PC (elektronická licence) - parametry produktu

WinRAR pro 1 PC (elektronická licence) - historie ceny a dostupnosti

WinRAR pro 1 PC (elektronická licence) - další zajímavé produkty

WinRAR pro 1 PC (elektronická licence) - jak nakoupit nejvýhodnější?