FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) #5592601

FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) #5592601

FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) #5592601

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 589 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) - popis produktu

Kancelářský software FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence): Hledáte jednoduchý, ale přesto výkonný nástroj na vyčištění pevného disku? Pokud chcete jít cestou bezproblémového používání, nabízí se jasná volba v podobě programu FULL-DISKfighter. Jak již název výstižně napovídá, porve se za vás o každý volný bajt. Úplně plný disk celkově výrazně zpomalí počítač, a tomu se jistě chcete vyhnout. Licence dorazí do Vašeho emailu uvedeného při registraci na Alza.cz, nejpozději do 4 dnů (většinou jsou licence připraveny do druhého dne). Klíčové vlastnosti aplikace FULL-DISKfighterRychle a bezpečně vyčistí každý pevný diskNajde a nabídne k odstranění duplicitní souboryOptimalizuje souborový systém pro vyšší výkonMnoho kritérií pro hledání souborů Optimalizujte volný prostor na diskuZcela automatická analýza uložených dat odstraní v první řadě nepotřebné duplicitní soubory, dočasné systémové soubory a další smetí vzniklé používáním systému Windows. Při standardním využívání se může jednat i o několik GB dat, což majitelé typicky menších SSD disků jistě ocení. Pokud půjde opravdu do tuhého a nebude jiné zbytí, je možné vyhledat a seřadit soubory dle velikosti. Samotná volba vymazání už poté bude snadné rozhodnutí.

Produkt FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) #5592601 patří do skupiny produktů Kancelářský software, vyrábí jej značka SPAMfighter, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) - parametry produktu

FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) - historie ceny a dostupnosti

FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) - další zajímavé produkty

FULL-DISKfighter, licence na 1 rok (elektronická licence) - jak nakoupit nejvýhodnější?