WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 338 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně - popis produktu

Stavebnicové rámy WELDAS COMBOframe 55-8668 jsou svářečské rámy, které nabízejí unikátní rychloupínací systém a modulární design, což je ideální pro různé svářečské aplikace. Zde jsou některé klíčové vlastnosti těchto rámových konstrukcí: Rychloupínací systém: Rámy jsou vybaveny rychloupínacím systémem, který umožňuje snadné a rychlé sestavení a rozkládání. To znamená, že je lze rychle přizpůsobit různým potřebám a konfiguracím. Otočné závěsné panty: Rámy mají otočné závěsné panty, které umožňují spojit několik rámu dohromady, což umožňuje vytvářet větší svářečské prostory podle potřeby. Modulární design: Tyto rámy jsou modulárního designu a mohou být použity jako rám o rozměrech 1,8 x 1,8 metru nebo 1,8 x 2,4 metru, což zajišťuje větší flexibilitu a univerzálnost. Rám bez plachty: Je třeba poznamenat, že tyto rámy přicházejí bez plachty, což znamená, že plachtu je třeba dokoupit zvlášť. To umožňuje uživatelům vybrat plachtu, která nejlépe vyhovuje jejich konkrétním svářečským potřebám. Použití: Tyto rámy jsou navrženy pro použití ve svářečském průmyslu a mohou sloužit jako ochranný stín před svářečskými jiskrami a zářením. Barva: Rámy jsou černé barvy. Celkově jsou stavebnicové rámy WELDAS COMBOframe 55-8668 ideální volbou pro svářeče, kteří potřebují flexibilní a modulární řešení pro svářečskou ochranu. Díky jejich schopnosti rychle se sestavit a rozložit jsou vhodné pro různé svářečské situace a konfigurace.   Stavebnicové rámy včetně spojovacích šroubů

Produkt WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně lze nalézt mezi produkty ve skupině Pracovní oděvy, je v nabídce značky WELDAS Ultimate Comfort v nabídce e-shopu Inzep.cz.

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně - parametry produktu

Top kvalita1
89/686/EEC-kategorie OOPP1
Druh oblečeníxxx
KategoriePracovní oděvy, Zástěny, Stavebnice
ZnačkaWELDAS Ultimate Comfort
E-shopInzep.cz

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně - historie ceny a dostupnosti

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně - další zajímavé produkty

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS COMBOframe 55-8668 Rám ke svářecí zástěně - jak nakoupit nejvýhodnější?