WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský - popis produktu

Svářečský kožený chránič šíje WELDAS 44-7181 je nepostradatelným doplňkem pro profesionální svářeče, kteří očekávají bezpečnostní a komfortní řešení během své práce. Vyroben z odolné rubové černé vepřové kůže, tento chránič nabízí vysoce pevnost a odolnost vůči jiskrám, třískám a teplu, které jsou spojeny se svářením. Hlavní vlastnosti: Ochrana Šíje: Speciálně navržen pro poskytnutí účinné ochrany šíje svářeče během svářečských prací. Odolná vepřová kůže pohlcuje a odvádí potenciálně nebezpečné částice a zajišťuje bezpečnost v náročném svářečském prostředí. Kvalitní Materiál: Vyroben z rubové černé vepřové kůže, což zaručuje vysokou odolnost a trvanlivost. Kůže je vysoce odolná vůči opotřebení, což zajišťuje dlouhou životnost chrániče. Univerzální Velikost: Chráníč je navržen s ohledem na pohodlí a vhodnost pro širokou škálu uživatelů. Univerzální velikost znamená, že je vhodný pro většinu svářečů. Kombinovatelnost s Čepicí WELDAS 44-7180: Tento chránič je ideálně kombinovatelný s čepicí WELDAS 44-7180 (čepice není součástí chrániče), což zajišťuje kompletní ochranu hlavy a šíje před nebezpečím spojeným se svářením. Barva a Design: Chránič je elegantní černé barvy, což nejen dodává profesionální vzhled, ale také snadno maskuje známky opotřebení způsobené tvrdou prací. Svářečský kožený chránič šíje WELDAS 44-7181 představuje dokonalý spojenec pro každého svářeče, který klade důraz na bezpečnost, komfort a spolehlivost. Ochranný doplněk, který vás nikdy nezklame během náročných svářečských úkolů. Zabezpečte si svou ochranu s tímto spolehlivým a odolným chráničem.     Svářečský chránič šíje z vepřové kůže

Produkt WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský lze nalézt mezi produkty ve skupině Pracovní oděvy, je v nabídce značky WELDAS Ultimate Comfort, materiál je kůže v nabídce e-shopu Inzep.cz.

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský - parametry produktu

Top kvalita1
EN340 Všeobevné informace1
89/686/EEC-kategorie OOPP1
Materiálkůže
Typ oděvudoplňky
Pohlavíunisex
Sezónajaro/podzim
Určeníunisex
Obdobíjarní/podzimní
Druh oblečeníxxx
KategorieČepice, Pracovní oděvy, Chrániče
ZnačkaWELDAS Ultimate Comfort
Materiálkůže
E-shopInzep.cz

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský - historie ceny a dostupnosti

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský - další zajímavé produkty

WELDAS Ultimate Comfort WELDAS 44-7181 Chránič šíje svářečský - jak nakoupit nejvýhodnější?