Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k nejlepším kávám, které může Brazílie nabídnout.
Chuť kávy Pergamino Sul De MinasKáva Brazil Pergamino Sul De Minas má příjemně vyvážené tělo, nasládlou vůni podtrhují tóny čokolády, kakaa, burizonů a mandlí.
Pěstuje se na svazích Serra do Pau d'Alho v nadmořské výšce 1000 - 1200 metrů, poblíž řeky Cabo Verde. Kávová zrna pro výrobu této kávy jsou sbíraná pouze v prvním ročním sběru což je v květnu.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?O tomto tématu si přečtěte > Zde
Produkt Vital Country Brasil Pergamino Sul De Minas Množství: 250g, Varianta: Zrnková patří do skupiny produktů Zrnková káva, patří značce Vital Country, naleznete jej v e-shopu Vitalcountry.cz.
Tento produkt naleznete ve skupině Příprava kávy, je v nabídce značky Vital Country v nabídce e-shopu Vitalcountry.cz.
Produkt Vital Country Brasil Pergamino Sul De Minas Množství: 250g, Varianta: Zrnková má přiřazen EAN kód 8596466030344.
Množství | 250g |
Varianta | Zrnková |
Superpotravina | Ano |
Stupeň pražení | Střední stupeň pražení (City, City+) |
Doba spotřeby | Spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu |
Země původu | Brazílie |
Káva podle stupně kyselosti | Káva s nízkou kyselostí |
Druh kávy | 100% Arabica |
Kategorie | Zrnková káva, Příprava kávy |
Značka | Vital Country |
E-shop | Vitalcountry.cz |
EAN | 8596466030344 |
Káva je jedním z nejstarších a nejoblíbenějších povzbuzujících nápojů. Je to lahodný důvod pro setkání s přáteli, pro příjemnou relaxaci a odpočinek.
Staňte se baristou v domácí kavárně. Připravte svým blízkým a přátelům kulinářský zážitek. Vyzkoušejte také různé způsoby přípravy kávy.
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k
Tato káva je pěstována v nadmořské výšce 1350 metrů. Právě díky nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato ekologická káva je pěstována bio ekologickém zemědělství bez použití pesticidů a průmyslových hnojiv. | Chuť kávy Senhora de
Káva Brasil Santos je pěstována v nadmořské výšce 800–1000 metrů. Právě díky této nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato káva byla pojmenována podle přístavu Santos, ze kterého vyplouvají lodě s nejlepšími brazilskými kávami do
Vynikající káva, která je vhodná zejména pro přípravu lahodného espressa. Odborníci na kávu tvrdí, že káva Colombia Supremo je dostatečně svěží pro ranní požitek a zároveň dostatečně bohatá, aby potěšila i v pozdních hodinách. | Chuť kávy Supremo | Kolumbia Supremo
Odborníky považována za nejlepší brazilskou kávu. Je vypěstována ze starých odrůd káv Bourbon. Navíc má tato káva certifikaci Rainforest Alliance. | Chuť kávy FaZenda Da Lagoa | Velice malá acidita (kyselost), vulkanická pěna, výborná hutnost. Chutí připomíná čokoládu, kde
Tato káva je pěstována v nadmořské výšce 1350 metrů. Právě díky nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato ekologická káva je pěstována bio ekologickém zemědělství bez použití pesticidů a průmyslových hnojiv. | Chuť kávy Senhora de
Tato káva je pěstována v nadmořské výšce 1350 metrů. Právě díky nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato ekologická káva je pěstována bio ekologickém zemědělství bez použití pesticidů a průmyslových hnojiv. | Chuť kávy Senhora de
Káva Brasil Santos je pěstována v nadmořské výšce 800–1000 metrů. Právě díky této nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato káva byla pojmenována podle přístavu Santos, ze kterého vyplouvají lodě s nejlepšími brazilskými kávami do
Vynikající káva, která je vhodná zejména pro přípravu lahodného espressa. Odborníci na kávu tvrdí, že káva Colombia Supremo je dostatečně svěží pro ranní požitek a zároveň dostatečně bohatá, aby potěšila i v pozdních hodinách. | Chuť kávy Supremo | Kolumbia Supremo
Káva Brasil Santos je pěstována v nadmořské výšce 800–1000 metrů. Právě díky této nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato káva byla pojmenována podle přístavu Santos, ze kterého vyplouvají lodě s nejlepšími brazilskými kávami do
Káva Brasil Santos je pěstována v nadmořské výšce 800–1000 metrů. Právě díky této nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato káva byla pojmenována podle přístavu Santos, ze kterého vyplouvají lodě s nejlepšími brazilskými kávami do