UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 090 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W - popis produktu

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W

Představujeme moderní řešení pro vytvrzování nehtů, UV/LED lampu Excellent PRO FUTURE. Tato velká a prostorná lampa s výkonem 180 W a nejmodernějšími dvojitými LED diodami umožňuje vytvrzovat všechny typy gelů a hybridních gel laků díky vyzařování světla o vlnové délce 365 nm a 405 nm. Má 60 LED diod (2 v 1) a dobu vytvrzování lze nastavit od 30 s do 120 s pomocí vestavěného časovače. Odnímatelná základna umožňuje pohodlné vytvrzování nehtů na nohou a usnadňuje čištění.

Inteligentní lampa na nehty Excellent PRO FUTURE je moderním řešením pro vytvrzování nehtů. Je vybavena LCD displejem zobrazujícím dobu svícení a časovačem, který umožňuje nastavit lampu na 30 s, 60 s, 90 s nebo 120 s, po kterých se automaticky vypne. Bezbolestný režim vytvrzování postupně zvyšuje výkon, čímž minimalizuje pocit pálení během vytvrzování. Vestavěný snímač pohybu lampu spustí při vložení ruky a vypne ji, když je ruka vyjmuta. Lampa má prostorný vnitřní prostor, do kterého se vejde ruka, aniž by se dotýkala stěn, což zajišťuje přesné a rovnoměrné vytvrzování. Lampa má dostatek prostoru i na vytvrzení obou rukou zároveň. LED diody na bočních stěnách účinně vytvrzují palce a odnímatelná magnetická základna umožňuje vytvrzovat nehty na nohou a usnadňuje čištění. Duální technologie LED vyzařuje bílé světlo šetrné k očím pro spolehlivé, rychlé a rovnoměrné vytvrzení všech hybridních gel laků a gelů. 

Technická specifikace:Maximální spotřeba energie: 180W (Max)Počet LED: 60 ks DUAL LED diodVestavěný 1,6' LCD displejČasovací tlačítka: 30 s, 60 s, 90 s a 120 sBezbolestný režim: AnoInfračervený snímač/pohybový senzor: AnoMagneticky odnímatelná spodní část lampySvětelné pásmo: 365 nm, 405 nmŽivotnost: 50000 hodinRozměry: 275 x 200 x 120 mm

 

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, v nabídce prodejce RajNehtu.cz.

Produkt UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W lze nalézt mezi produkty ve skupině UV lampy v nabídce e-shopu RajNehtu.cz.

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W - parametry produktu

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W - historie ceny a dostupnosti

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W - další zajímavé produkty

UV/LED LAMPA Excellent PRO FUTURE 180W - jak nakoupit nejvýhodnější?