Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 930 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - popis produktu

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Technologie vytvrzování bez zahřívání navržená pro dokonalé vytvrzení s minimalizací UV/LED záření. Diody uvnitř jsou strategicky rozmístěny tak, aby se zabránilo vzniku 'mrtvých bodů'. 

Otevřený trojúhelníkový design zajišťující správnou cirkulaci vzduchu a nepřehřívání.Ideální pro citlivé nehty a pokožku rukou (minimalizuje UV/LED záření na pokožku rukou).Zakřivený design, který udržuje veškeré UV/LED světlo nasměrované na nehtovou ploténku.Strategické rozmístění diod, které zabraňují vzniku 'mrtvých zón' - dobře umístěné diody pro palce.Technologie duálního světla 365 nm + 405 nm, která umožňuje rychlé a přesné vytvrzení jak UV, tak LED produktů.

Lampa má 3 možnosti časovače (30/60/90 s).Automatický infračervený senzor.LCD displej s časovačem.Snadno čistitelný povrch bez dna.

 

 

Produkt Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W patří do skupiny produktů LED lampy, patří značce INVERAY, Ráj nehtů, v nabídce prodejce RajNehtu.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii UV lampy, vyrábí jej značka INVERAY, Ráj nehtů v nabídce e-shopu RajNehtu.cz.

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - parametry produktu

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - historie ceny a dostupnosti

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - další zajímavé produkty

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - jak nakoupit nejvýhodnější?