UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá

UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá

UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá - popis produktu

DUAL UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá

Moderní lampa SUN X+ Dual LED s maximálním výkonem 80 W a nejnovější technologií vyzařování světla UV/LED o vlnové délce 365 nm-405 nm, která umožňuje rychlé vytvrzování jak hybridních laků a gelů, tak i produktů LED, UV a LED/UV. Díky modernímu rozložení LED diod lze všechny nehty vytvrdit najednou. Praktická rukojeť usnadňuje přepravu lampy a odnímatelná spodní část usnadňuje provádění pedikúry.

Disponuje také režimem s nízkou teplotou, který snižuje pocit pálení během vytvrzování. Automatický senzor, který se sepne ihned po vložení ruky, zajistí vysoký pracovní komfort. Dvojitý výkon, tzv. Double power zajistí ještě rychlejší vytvrzení. 

Technická specifikace:Maximální výkon: 80WVestavěný časovač: 10s, 30s, 60sProvozní režimy: standardní, dvojitý výkon a režim s nízkou teplotouLCD displejInfračervený snímačSklopná rukojeťMagneticky odnímatelná spodní část lampyPočet LED diod: 42 ksSvětelné pásmo: 365nm, 405nmNapájení: DC 24VParametry napájení: 100-240V, 50-60HzRozměry: 235 x 220 x 100 mm 

 

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, patří značce Ráj nehtů, v nabídce prodejce RajNehtu.cz.

Produkt UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině UV lampy, vyrábí jej značka Ráj nehtů v nabídce e-shopu RajNehtu.cz.

UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá - parametry produktu

UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá - historie ceny a dostupnosti

UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá - další zajímavé produkty

UV/LED LAMPA Profico 80W SUN X+ bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?