Biotrue Oneday (30 čoček) #153407

Biotrue Oneday (30 čoček) #153407

Biotrue Oneday (30 čoček) #153407

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 350 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Biotrue Oneday (30 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Biotrue Oneday (30 čoček):Kontaktní čočky Biotrue ONEdayPrůměr čočky 14,2 mmNa 1 denMaximální zvlhčení a maximální komfortChcete si užít celý den bez nepříjemného pálení v očích? V tom případě použijte kontaktní čočky Biotrue ONEday, které jsou navržené pro jednodenní používání. Mezi jejich klíčové výhody patří až 78% obsah vody zajišťující dostateční zvlhčení až po dobu 16 hodin. Nenechte se tak ničím omezovat a užívejte si váš životní styl jak jste zvyklí. Kontaktní čočky vám nabídnou úplně nový úhel pohledu — můžete se soustředit na to, čeho chcete sami dosáhnout.Osvěžující pohodlí s každým mrknutímKontaktní čočky Biotrue ONEday od Bausch+Lomb jsou navrženy tak, aby poskytly maximální úroveň zvlhčení a dávají tak vašim očím pohodlí jaké si zaslouží. Nyní si můžete užít celý den plný pohodlí a ostrého vidění.Čočky Biotrue ONEday pro zdravé pohodlné vidění po celý denJednodenní kontaktní čočky Biotrue ONEday využívají osvědčenou technologii s aktivním povrchem, díky které si udržují 98% zvlhčení po dobu celých 16 hodin. U jednodenních čoček tak zajišťují nejvyšší stabilitu slzného filmu s maximálním komfortem.

Produkt Biotrue Oneday (30 čoček) #153407 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Biotrue Oneday (30 čoček) - parametry produktu

Biotrue Oneday (30 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Biotrue Oneday (30 čoček) - další zajímavé produkty

Biotrue Oneday (30 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?