Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž

Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž

Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž - popis produktu

Dallas je kolekce nábytku vhodná do obývacího pokoje, ložnice i kanceláře.  Kolekci charakterizuje charakteristický lem na čelní straně a barevné provedení v kombinaci sonoma a sonoma čoko. Celá kolekce je vizuálně velmi efektivní a zároveň funkční. Bude skvěle fungovat pro uspořádání prostoru pro práci, pracovny nebo kanceláře, protože tato kolekce obsahuje velké množství komod, skříněk a samozřejmě stolu. Dallas je kolekce vytvořená pro individualisty, milovníky Safari stylu, kteří mají rádi trochu exotické atmosféry a nábytek s charakterem. Čím se tato kolekce vyznačuje? Charakteristickým prvkem jsou zde černé doplňky, které v kombinaci s teplými barvami vytvářejí mimořádně originální africký styl. Pevná povrchová úprava a tvary inspirované safari. Černé prvky dodávají jedinečný, zajímavý vzhled. DALLAS NÁBYTEK se vyznačuje moderním designem, neobvyklým, jedinečným vzhledem a skvělou funkčností všech kousků z kolekce. Krásný TV stolek čtvercového tvaru dokonale zapadá do současných aranžerských trendů. Svým mimořádným vzhledem a vysokou funkčností se bude skvěle prezentovat v obývacím pokoji. Nábytek je vybaven třemi policemi, dvěma menšími a jednou větší, z nichž jedna je uzavřená dvířky. Ideální místo pro jakékoli drobnosti, doplňky nebo užitečné předměty. Na otevřených poličkách se budou skvěle prezentovat dekorace a suvenýry. Kovové úchyty a černé ozdobné lišty na předních stranách mu dodávají mimořádně atraktivní vzhled. Dostupný ve dvou barevných provedeních

Produkt Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž lze nalézt mezi produkty ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině TV stolky, patří značce Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž - parametry produktu

Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž - historie ceny a dostupnosti

Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž - další zajímavé produkty

Tv Stolek Dallas 126cm Dub Lanýž - jak nakoupit nejvýhodnější?