Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž

Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž

Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž - popis produktu

Dallas je kolekce nábytku vhodná do obývacího pokoje, ložnice i kanceláře.  Kolekci charakterizuje charakteristický lem na čelní straně a barevné provedení v kombinaci sonoma a sonoma čoko. Celá kolekce je vizuálně velmi efektivní a zároveň funkční. Bude skvěle fungovat pro uspořádání prostoru pro práci, pracovny nebo kanceláře, protože tato kolekce obsahuje velké množství komod, skříněk a samozřejmě stolu. Dallas je kolekce vytvořená pro individualisty, milovníky Safari stylu, kteří mají rádi trochu exotické atmosféry a nábytek s charakterem. Čím se tato kolekce vyznačuje? Charakteristickým prvkem jsou zde černé doplňky, které v kombinaci s teplými barvami vytvářejí mimořádně originální africký styl. Pevná povrchová úprava a tvary inspirované safari. Černé prvky dodávají jedinečný, zajímavý vzhled. DALLAS NÁBYTEK se vyznačuje moderním designem, neobvyklým, jedinečným vzhledem a skvělou funkčností všech kousků z kolekce. Krásný psací stůl, ideální do pokoje pro mládež nebo do kanceláře. Nábytek je vybaven výsuvnou policí na klávesnici počítače a skříňkou s policemi. Díky tomu bude práce a učení jednodušší. Psací stůl umožňuje uspořádat si věci či dokumenty ve skříňce, a přitom mít spoustu místa na práci a studium. Svým originálním designem, černými ozdobnými lištami a kovovými úchyty snadno zapadne do každého uspořádání místnosti. Dostupný ve dvou barevných provedeních. Stabilní konstrukce zaručuje mnoho let používání.

Produkt Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž - parametry produktu

Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž - historie ceny a dostupnosti

Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž - další zajímavé produkty

Psací Stůl Dallas 126cm Dub Lanýž - jak nakoupit nejvýhodnější?