Tohle léto říkám ano

Tohle léto říkám ano

Tohle léto říkám ano

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tohle léto říkám ano - popis produktu

Elektronická kniha Tohle léto říkám ano:Rachel Brooksová měla vždycky jasné cíle: mít samé jedničky, dostat se na vysněnou univerzitu a získat stipendium. A vyplatilo se to – po letech pilného studia a tvrdé práce odmaturovala na výbornou a je připravená to oslavit… nicnedělenáním. Protože Rachel Brooksová doteď říkala na všechno ne. Ne tancování, ne večírkům, a hlavně ne klukům. A teď to konečně přišlo – nic jí nebrání užít si trošku zábavy… kromě jí samotné. Takže když narazí na knížku, která je celá tom, že by člověk měl zkoušet nové věci, napadne ji: co kdyby přeci jenom zkusila pro změnu říkat ano… na všechno? Svěží letní příběh o hrdince, která sebere odvahu a pustí se do nových věcí a výzev, které jí přinesou nové zážitky, nové problémy, nová přátelství, a když se opravdu odváže – tak i novou lásku.

Produkt Tohle léto říkám ano lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Cooboo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Elektronické knihy, patří značce Cooboo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Tohle léto říkám ano patří do skupiny produktů E-knihy pro děti, patří pod značku Cooboo, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tohle léto říkám ano - parametry produktu

Tohle léto říkám ano - historie ceny a dostupnosti

Tohle léto říkám ano - další zajímavé produkty

Tohle léto říkám ano - jak nakoupit nejvýhodnější?