Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press

Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press

Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press - popis produktu

Moderní leg press s cihličkovým závažím a nastavitelným pojezdem, vhodný pro širokou škálu uživatelů a ideální pro profesionální střediska.. Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press je špičkový profesionální stroj pro posilování stehenních a hýžďových svalů, který při tréninku poskytne maximální komfort a stabilitu. Díky nastavitelné poloze pojezdu a snadné regulaci zátěže bude vyhovovat jak začátečníkům, tak již ostříleným borcům. Sklon opěrky snižuje zatížení zad a díky silnému polstrování o vysoké hustotě se vám dostane pohodlné opory. Potah ze syntetické kůže zase dodává stroji stylový vzhled, který vynikne v jakémkoliv tréninkovém prostoru. Zátěž lze regulovat pomocí cihliček, které jsou částečně zakryté ocelovo-akrylovou zástěnou. Ta pomáhá tlumit hluk, které pohybující závaží vydává. Celková hmotnost cihliček je pak 97,5 kg a nabízí tak široký rozsah využití pro všechny uživatele.Technický popis: profi posilovač stehenních svalů nastavitelná poloha sedáku odolný ocelový rám elegantní design prášková povrchová úprava regulace zátěže pomocí cihliček kvalitní polstrování o vysoké hustotě převodový poměr: 2:1 profil ocelových lanek: 7 x 19 mm pevnost v tahu: 950 kg rozměry: d174 x š123 x v198 cm hmotnost závaží: 97,5 kg počet cihliček: 20 x 4,54 kg + 1 x 6,8 kg profil rámu: 50 x 100 mm tloušťka polstrování: 10 mm hmotnost konstrukce: 188 kg celková hmotnost: 285,5 kg nosnost: 120 kg

Produkt Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press patří do skupiny produktů Posilovací stroje, vyrábí jej značka Steelflex, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press - parametry produktu

Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press - historie ceny a dostupnosti

Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press - další zajímavé produkty

Tlaky na nohy Steelflex Jungle Gym JGLP500 Leg Press - jak nakoupit nejvýhodnější?