Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh

Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh

Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 87 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh - popis produktu

Praktický profi stroj pro posilování vnějších i vnitřních stehen, kde cviky měníte pohodlně v sedě!. Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh je profesionální stroj, na kterém posílíte vnitřní i vnější stehenní svaly! Díky jednoduchému mechanismu si způsob tréninku jednoduše nastavíte přímo v sedě a můžete začít cvičit. Pevné pohodlné polstrování a jednoduché použití z něj také dělají skvělý stroj pro začátečníky i zkušené borce. Na rámu pak najdete držák na sportovní lahev. Zátěž lze regulovat pomocí cihliček, které jsou částečně zakryté ocelovo-akrylovou zástěnou. Ta pomáhá tlumit hluk, který pohybující závaží vydává. Celková hmotnost cihliček je pak 97,5 kg a nabízí tak široký rozsah využití pro všechny uživatele.Technický popis: profi stroj pro posilování stehenních svalů regulace zátěže pomocí cihliček jednoduchý mechanismus pro nastavení posilování vnitřní nebo vnější strany stehen odolný ocelový rám elegantní design prášková povrchová úprava kvalitní polstrování o vysoké hustotě grafické znázornění cviků na stroji držák na lahev převodový poměr: 1:1 profil ocelových lanek: 7 x 19 mm pevnost v tahu: 950 kg hmotnost závaží: 97,5 kg počet cihliček: 20 x 4,54 kg + 1 x 6,8 kg profil rámu: 50 x 100 mm tloušťka polstrování: 10 mm rozměry: d166 x š123 x v168 cm hmotnost konstrukce: 158 kg celková hmotnost: 255,5 kg nosnost: 120 kg

Produkt Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh patří do skupiny produktů Posilovací stroje, vyrábí jej značka Steelflex, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Posilování nohou, vyrábí jej značka Steelflex, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh - parametry produktu

Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh - historie ceny a dostupnosti

Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh - další zajímavé produkty

Posilovač stehen Steelflex Jungle Gym JGMH1100 Outer/Inner Thigh - jak nakoupit nejvýhodnější?