Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press

Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press

Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 72 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press - popis produktu

Komerční posilovač ramen a tricepsů s hydraulickým nastavení posedu a regulací zátěže pomocí cihliček!. Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press je elegantní profi stroj pro posilování deltových svalů! Díky nezávisle pohyblivým ramenům můžete libovolně střídat strany a zaměřit se třeba jen na jednu. Pro optimální polohu při cvičení je tu zase sedák s hydraulickým systémem nastavení výšky. Zátěž lze regulovat pomocí cihliček, které jsou částečně zakryté akrylovou zástěnou. Ta pomáhá tlumit hluk, který pohybující závaží vydává. Celková hmotnost cihliček je pak 95 kg a nabízí tak široký rozsah využití pro všechny uživatele.Technický popis: profesionální stroj pro posilování ramenních svalů a tricepsů nezávislý pohyb ramen regulace zátěže pomocí cihliček hydraulický systém natavení výšky sedáku snadné nastavení počáteční polohy ramen ergonomické polstrování s dvojitými švy protiskluzové úchyty dvouvrstvá povrchová úprava držák na lahev převodový poměr: 1:2 pevnost v tahu: 950 kg rozměry: d126 x š115 x v142 cm hmotnost závaží: 95 kg počet cihliček: 20 x 4,54 kg + 1 x 4,54 kg profil rámu: 50 x 100 x 3T tloušťka polstrování: 6,5 cm hmotnost konstrukce: 111,5 kg celková hmotnost: 206,5 kg nosnost: 120 kg

Produkt Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press patří do skupiny produktů Masážní pomůcky, patří značce Steelflex, naleznete ho u prodejce insportline.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Posilovací stroje, vyrábí jej značka Steelflex, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press - parametry produktu

Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press - historie ceny a dostupnosti

Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press - další zajímavé produkty

Tlaky na ramena Steelflex Hope HSP800 Shoulder Press - jak nakoupit nejvýhodnější?