Tierra Verde Prášek do myčky

Tierra Verde Prášek do myčky

Tierra Verde Prášek do myčky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tierra Verde Prášek do myčky - popis produktu

Účinný prostředek ze snadno odbouratelných látek pro domácí myčky, který si poradí i se silně znečistěným nádobím. Perkarbonát sodný má schopnost vyčistit silně znečištěné nádobí a odstranit usazeniny od kávy, čaje a další těžko odstranitelné skvrny. Výrobek je dobře odbouratelný v přírodě a je vhodný pro vegany.

1 kg přípravku vystačí až na 65 mycích dávek.

Použití Na mytí nádobí ve všech typech domácích myček.

Dávkování Do zásobníku na mycí prostředek nasypeme 1 vrchovatou lžíci prášku (cca 15 g) nebo dávkujeme dle velikosti myčky a zásobníku. Pro dokonalý výsledek mytí doporučujeme použít sůl do myčky a leštidlo - oplach do myčky. Při silně znečištěném nádobí přidejte 1/2 lžíce prášku navíc nebo lžíci bělicího prášku PUER. Zároveň lze přidat lžíci kyseliny citrónové, která zbaví myčku vodního kamene. Účinky zesílí i Bika - jedlá soda, která zároveň zbaví myčku případného zápachu.

Bezpečnost NEBEZPEČÍ: oxidant - může zesílit požár. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Složení Prací soda (uhličitan sodný), 15-30 % perkarbonát sodný (bělicí činidlo na bázi kyslíku), jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný), silikáty (křemičitan sodný), citronan sodný, chelatační činidlo (MGDA),

Tento produkt naleznete ve skupině Myčky nádobí od značky TIERRA VERDE, naleznete ho u prodejce Decodoma.cz.

Produkt Tierra Verde Prášek do myčky patří do skupiny produktů Mytí nádobí, patří značce TIERRA VERDE, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Ekologické nádobí od značky TIERRA VERDE v nabídce e-shopu Decodoma.cz.

Tierra Verde Prášek do myčky - parametry produktu

Tierra Verde Prášek do myčky - historie ceny a dostupnosti

Tierra Verde Prášek do myčky - další zajímavé produkty

Tierra Verde Prášek do myčky - jak nakoupit nejvýhodnější?