Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky

Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky

Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky - popis produktu

Leštidlo, resp. oplach je důležitá součást ekologického mytí v myčce, protože obsažená kyselina citronová, líh a rostlinný tenzid pomáhají rozpouštět minerální usazeniny z vody na nádobí po mytí v myčce, čímž brání vzniku bílého povlaku na nádobí. Díky svému jednoduchému složení bez syntetických parfému a zjasňovačů zachová přirozenou chuť a vůni jídla. Prostředek je v přírodě zcela biologicky odbouratelný, obal je ze 100% recyklovaného či recyklovatelného materiálu. Vhodné pro vegany. Vhodné pro ČOV.

Použití Je vhodné pro všechny typy myček. Stačí jednou za čas, když se rozsvítí světýlko na myčce, doplnit podle pokynů výrobce myček.

Dávkování Samotné dávkování provádí myčka při každém procesu sama.

Bezpečnost VAROVÁNÍ. Hořlavá kapalina a páry. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. V případě požáru: K uhašení použijte práškový hasící přístroj/písek/oxid uhličitý. Skladujte na dobře větraném místě. Uchovávejte v chladu. Odstraňte obsah/obal předáním oprávněné osobě k nakládání s odpady nebo vrácením dodavateli..

Složení 15-30 % denaturovaný líh, 5-15 % kyselina citronová, 5-15 % neiontové povrchově aktivní látky

 

Suroviny pro výrobu naší drogerie volíme tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Netestujeme na zvířatech. Tento výrobek neobsahuje ropné deriváty, fosfáty, syntetickou parfemaci ani barviva. 

Tento produkt naleznete ve skupině Myčky nádobí od značky TIERRA VERDE, naleznete ho u prodejce Decodoma.cz.

Produkt Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky patří do skupiny produktů Mytí nádobí, patří značce TIERRA VERDE, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Ekologické nádobí od značky TIERRA VERDE v nabídce e-shopu Decodoma.cz.

Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky - parametry produktu

Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky - historie ceny a dostupnosti

Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky - další zajímavé produkty

Tierra Verde Leštidlo - oplach do myčky - jak nakoupit nejvýhodnější?