Tierra Verde Bika jedlá soda

Tierra Verde Bika jedlá soda

Tierra Verde Bika jedlá soda

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 115 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tierra Verde Bika jedlá soda - popis produktu

Nejuniverzálnější ekologický čisticí prostředek! Můžete ji použít jako všestranný čistič a pohlcovač pachů. Krystalická struktura sody funguje jako jemné abrazivo (bez nebezpečí poškrábání povrchů), její mírná zásaditost napomáhá rozpouštět mastné kyseliny obsažené v kuchyňské nečistotě. Dokonce s ní můžete i hasit malé domácí požáry. Jedlá soda má mnohostranné využití v domácnosti, je zcela zdravotně nezávadná. Výrobek je dobře odbouratelný v přírodě, používá recyklované či recyklovatelné obaly a je vhodný pro vegany.

Návod k použití Požadované množství sody lehce navlhčete vodou, aby vznikla hutnější pasta. Aplikujte na čištěný povrch a poté omyjte vodou či otřete vlhkým hadříkem. Pro eliminaci pachů např. v lednici použijte sodu v suché formě.

Použití Praní: zvyšuje účinnost pracích prášků - přidejte půl hrnku sody do prací lázně (velmi vhodné pro praní textilních plen, pohlcuje zápach). Vhodná i pro namáčení špinavého prádla včetně textilních plen a jako prevence zatuchlé pračky Úklid: čistění popelníků a odstranění pachů, odstranění pachů z koberce a čalouněného nábytku, čistění vany, sprchy, dřezů a keramických povrchů Dětský pokoj: Čistění a dezodorizace hraček a dětských pomůcek Kuchyně: odstranění pachů z myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a lednice, odstranění pachů a usazenin z odpadů, čistění a dezodorizace plastových kontejnerů na potraviny i krájecího prkénka, čistění trouby, čistění ovoce a zeleniny, čistění kávových a čajových konvic a hrnků, termosek a kávovaru (nezanechává nežádoucí zápach), čistění připáleného nádobí Zvířata: odstranění pachů z psích a kočičích pelíšků a kočičích toalet, čistění a dezodorizace zvířecích hraček, „suchý šampon“ pro psy pro odstranění nepříjemného pachu Auto a garáž: čištění kontaktů automobilových akumulátorů, odstranění pachů z popelníku v autě, čistění auta, odstranění pachů z potahů sedadel a koberců, olejové skvrny v garáži Okolo domu: odstranění pachů z popelnice, čistění zahradního grilu, plastového zahradního nábytku, starých štětců na barvy, dětských bazénů Různé:mytí silně znečistěných rukou, hašení malých domácích požárů, dezodorizace rybářské a sportovní výzbroje a výstroje

Bezpečnost Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte odděleně od hnojiv, bělicích a oxidujících prostředků. Skladujte na suchém místě s relativní vlhkostí do 75 % a teplotami mezi -5 a 25 °C. Nespotřebovaný obsah odstraňte do komunálního odpadu. Použitý obal po důkladném vyprázdnění odevzdejte do tříděného odpadu.

Složení 100 % hydrogenuhličitan sodný (soda bicarbona). Neobsahuje hliník jako protihrudkující látku. Toto balení není určeno k vnitřnímu užití či konzumaci.

 

Suroviny pro výrobu naší drogerie volíme tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Netestujeme na zvířatech. Tento výrobek neobsahuje ropné deriváty, fosfáty, syntetickou parfemaci ani barviva. Vhodné pro ČOV.

Produkt Tierra Verde Bika jedlá soda lze nalézt mezi produkty ve skupině Čistící prostředky, patří pod značku TIERRA VERDE, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Prostředky na úklid, je v nabídce značky TIERRA VERDE, v nabídce prodejce Decodoma.cz.

Tierra Verde Bika jedlá soda - parametry produktu

Tierra Verde Bika jedlá soda - historie ceny a dostupnosti

Tierra Verde Bika jedlá soda - další zajímavé produkty

Tierra Verde Bika jedlá soda - jak nakoupit nejvýhodnější?