Thule Batoh na notebook 15,6

Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l

Thule Batoh na notebook 15,6

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 960 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l - popis produktu

Organizovaný a přehledný batoh na notebook 15,6' Lithos s praktickými detaily od značky Thule v moderním zeleno šedém provedení s černými prvky. Stylový batoh od značky Thule je ideálním společníkem do školy, do práce či na váš městský pohyb. Jeho design spojený s praktickými vlastnostmi nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a dobře organizovaný den. Uvnitř batohu najdete několik dobře promyšlených přihrádek, které vám umožní správně uspořádat vaše věci. Vyvýšená polstrovaná kapsa je připravena pro bezpečné uložení vašeho 16' MacBooku nebo 15,6' notebooku do přihrádky v rozměrech: 38,5 x 3,1 x 26,5 cm. Další speciální kapsa je určena pro tablet o velikosti až 10,5', což zajišťuje bezpečný transport vašich elektronických zařízení. Přední část batohu je vybavena praktickým organizérem, který umožňuje rychlý přístup k různým drobným předmětům, jako jsou telefon, psací potřeby či klíče. Vnitřní síťovaná kapsa na zip dodává prostor pro různé druhy příslušenství, které tak budete mít vždy po ruce. Batoh disponuje také bočními kapsami, které umožňují snadný přístup k lahvím s vodou nebo jiným menším předmětem. Jeho komfortní nošení je zajištěno polstrovanými ramenními popruhy a pohodlnou zadní částí. Vnější skrytá kapsa umístěná na zadním panelu přidává praktický rychlý přístup k menším předmětům, které si můžete uschovat bezpečně a disktrétně. K upevňovacím bodům na předním panelu lze snadno připevnit další vybavení, což zvyšuje praktičnost tohoto batohu. Batoh je vyroben z kvalitního polyesteru, což zajišťuje jeho odolnost vůči běžným povětrnostním vlivům. Objem 20 l a hmotnost pouhých 0,73 kg dělají z tohoto batohu spolehlivého a praktického společníka na každý den.

Produkt Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l patří do skupiny produktů Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je zelená, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je zelená, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Produkt Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l patří do skupiny produktů Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je zelená v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l - parametry produktu

Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l - další zajímavé produkty

Thule Batoh na notebook 15,6" Lithos Agave/černá 20 l - jak nakoupit nejvýhodnější?