Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá

Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá

Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá - popis produktu

Skládací cestovní obal na oděvy od značky Thule. Udržujte své oblečení nepomačkané pomocí složky na oděvy od značky Thule, která maximalizuje prostor pro balení a krásně se vejde do příručního zavazadla. Ideální pro minimalizaci mačkání oděvů.  Nastavitelné bočnice umožňují maximální stlačení oděvů a tím i více místa pro věci. Obsahuje lehkou skládací desku s užitečnými pokyny pro skládání. Snadné uchopení díky odolnému uchu. Pojme až 12 předmětů a vejde se do většiny příručních zavazadel. Vyrobeno z nylonových tkanin 100D s ripstop úpravou a 210D s certifikací bluesign®, které minimalizují dopad na životní prostředí.

Produkt Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá patří do skupiny produktů Obaly na kufry, patří značce Thule, barevné provedení je černá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Obaly na šaty, patří značce Thule, barevné provedení je černá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Produkt Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní vaky, patří značce Thule, v barevné verzi černá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá - parametry produktu

Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá - historie ceny a dostupnosti

Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá - další zajímavé produkty

Thule Cestovní obal na oděvy Garment Folder bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?