Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II

Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II

Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II :Chcete u svého cestovního kufru zabránit poškrábání? V takovém případě určitě zvažte zakoupení obalu na kufr kufryplus.cz. Ubyde vám díky němu starost o případné škrábance, a svůj kufr tak bez problému vždy poznáte. Je zhotoven z materiálu, jímž je polyester. Ten nabízí rychlé schnutí i to, že se nekrčí. Tuto variantu zužitkujete na kufr o velikosti S. Vzhled obalu na kufr zdobí téma Základní parametry obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II Pořiďte si na kufr ochranu proti poškrábání Obal na kufr kufryplus.cz vám kromě ochrany kufru zajistí i jeho bezpečnou identifikaci Odpovídá velikosti kufru S Je zhotoven z materiálu, kterým je polyester Polyester je zárukou snadné údržby Minimální výška kufru: 54 cm Maximální výška kufru: 79 cm Minimální šířka kufru: 48 cm Maximální šířka kufru: 40 cm Minimální hloubka kufru: 31 cm Maximální hloubka kufru: 34 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II lze nalézt mezi produkty ve skupině Obaly na šaty, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr C32 Dáma v šatech II - jak nakoupit nejvýhodnější?