TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg

TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg

TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 380 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg - popis produktu

Kompletní krmivo pro psy vhodné pro všechna stádia života. Čerstvá a pečená kachna, krocan a jedinečné křepelčí maso. Kupa proteinů s nízkým obsahem tuku. V náročném terénu mokřadů to vlci s lovem nikdy neměli jednoduché. Opeřencům obývajícím tyto nebezpečné oblasti ale křídla ani tak většinou nepomohla. Taste of the Wild Wetlands, to je balení divoké drůbeže nalovené právě pro vašeho labužníka. Základem je především kachna v čerstvém i pečeném kabátu společně s uzeným krocanem. Pečená křepelka činí toto krmivo ještě unikátnějším. Nízkotučná divoká drůbež, spousta proteinů, nálož ovoce a zeleniny, a žádné zbytečné obiloviny. Omega-3 a –6 esenciální kyseliny dodá mořská ryba a složení je tak dokonale vyvážené.

Produkt TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg patří do skupiny produktů Krmiva pro psy, patří značce Taste of the Wild, velikost je 2kg, naleznete jej v e-shopu KRMENI.CZ.

Tento produkt naleznete ve skupině Granule pro psy od značky Taste of the Wild, je vyroben ve velikosti 2kg, naleznete ho u prodejce KRMENI.CZ.

TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg - parametry produktu

TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg - historie ceny a dostupnosti

TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg - další zajímavé produkty

TASTE WILD wetlands WILD FOWL - 2kg - jak nakoupit nejvýhodnější?