TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg

TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg

TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg - popis produktu

Kompletní krmivo pro dospělé psy. Unikátní obsah, jehož základ tvoří americký divočák. Kus hovězího, skvěle zdravá cizrna a pivovarské kvasnice pro zvýšený chuťový zážitek. Americký divočák se odjakživa bál o své štětiny, když se proháněl skalnatým jihozápadním kaňonem. Mlsný vlk mu totiž nikdy nic nedaroval a v úzkém kaňonu lovil nekompromisně. Právě divočák, jakožto velmi unikátní zdroj divokých bílkovin a aminokyselin, je k zakousnutí v balení Taste of the Wild Southwest Canyon. Pro mlsné jazyky je přihozen ještě flák hovězího a sousto jehněte. Před obilovinami tu dostala přednost cizrna plná přírodních proteinů, vitaminů a minerálů. Pivovarské kvasnice poskytující nálož vitaminu B a skvěle přírodně zvýrazní chuť. Amerického divočáka ještě vyšperkovali sousedé z Kanady, kteří dodali omega-3 mastné kyseliny v podobě lněného semínka.

Tento produkt naleznete ve skupině Krmiva pro psy, patří značce Taste of the Wild, velikost je 12, 2kg, naleznete jej v e-shopu KRMENI.CZ.

Produkt TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg patří do skupiny produktů Granule pro psy od značky Taste of the Wild, je vyroben ve velikosti 12, 2kg, naleznete ho u prodejce KRMENI.CZ.

TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg - parametry produktu

Velikost
KategorieKrmiva, Krmiva pro psy, Granule pro psy
ZnačkaTaste of the Wild
Velikost12, 2kg
E-shopKRMENI.CZ

TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg - historie ceny a dostupnosti

TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg - další zajímavé produkty

TASTE WILD southwest CANYON - 12,2kg - jak nakoupit nejvýhodnější?