Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg

Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg

Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg - popis produktu

Kompletní krmivo pro psy vhodné pro všechna stádia života. Čerstvá a pečená kachna, krocan a jedinečné křepelčí maso. Jako zdroj energie slouží luštěniny - cizrna, hrách nebo čočka. Vyvážený obsah zeleniny, ovoce a rostlinné vlákniny zajistí dostatečný přísun důležitých látek a živin. Prebiotika podporují rovnováhu střevní mikroflóry a mají příznivý účinek na správné trávení. Vysoký obsah přírodních antioxidantů pro ochranu organismu před působením volných radikálů. Krmivo neobsahuje jateční odpad, rostlinné a živočišné vedlejší produkty, barviva a ochucovadla. Složení Kachna (12,5 %), kachní moučka (12,5 %), kuřecí moučka (12,5 %), batáty, hrách, brambory, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), vaječný výrobek, moučka z mořských ryb, bramborová bílkovina, pečená křepelka (1 %), pečená kachna (1 %), uzená krůta (1 %), rajčatové výlisky, minerály, sušený čekankový kořen, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z Yucca schidigera. Analytické složky Protein...

Produkt Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg patří do skupiny produktů Krmiva pro psy, patří značce Taste of the Wild, naleznete jej v e-shopu Superzoo.cz.

Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg - parametry produktu

Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg - historie ceny a dostupnosti

Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg - další zajímavé produkty

Taste of the Wild Wetlands Canine 2kg - jak nakoupit nejvýhodnější?