Superstrašlivák

Superstrašlivák

Superstrašlivák

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 248 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Superstrašlivák - popis produktu

Elektronická kniha Superstrašlivák:Na sopečném ostrově uprostřed moře hemžícího se žraloky stojí škola pro mladistvé provinilce zvaná U Nemilosrdných: vyučování je jedna velká hrůza, jídlo ve školní jídelně se skoro nedá pozřít a učitelé dětem nahánějí strach – zvláště učitelka přírodovědy doktorka Doctorrová. Holčička, které nikdo neřekne jinak než Legrácka, je ve škole nováček, ale brzy zjistí, že se tam děje něco hodně divného… a že v tom má prsty doktorka Doctorrová, zvláštní brýle a Strašlifikační stroj. Nakonec se ocitne tváří v tvář opravdovému, živému Superstrašlivákovi. Zdá se, že před děsivým osudem není úniku. Jenže to neznáte Legrácku! „David Walliams opět boduje. Jeho knihy jsou jako závan čerstvého vzduchu.“ The Sun

Produkt Superstrašlivák patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Argo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Superstrašlivák - parametry produktu

KategorieKnihy, Elektronické knihy
ZnačkaArgo
E-shopAlza.cz

Superstrašlivák - historie ceny a dostupnosti

Superstrašlivák - další zajímavé produkty

Superstrašlivák - jak nakoupit nejvýhodnější?